< Terug naar blog

Ga met € 3,50 korting naar de Vakantiebeurs 2015!

Geen idee waar naartoe dit jaar de vakantie leidt? Wilt u wel eens een ander soort vakantie beleven? Op de Vakantiebeurs doet u volop inspiratie op voor alle type vakanties en alle bestemmingen. Wat dacht u van een actieve vakantie, een vakantie waarop u veel mooie cultuur ziet, gezinsvakanties, avontuurlijke vakanties naar verre oorden, vakanties te water en buitenvakanties? Maar ook kunt u op de Vakantiebeurs meedoen aan workshops en zijn er op de beurs speciale kortingen. Informatie, inspiratie en aanbiedingen zijn de trefwoorden van deze editie.

Het fijne aan de Vakantiebeurs is dat jij direct contact hebt met de aanbieders. Jij kunt dus al uw vragen persoonlijk stellen of advies vragen als je nog geen idee heeft waarheen jij wilt reizen. De aanbieders hebben zelf ervaring met de bestemmingen en kunnen jou suggesties op maat geven.

Koopt je online een kaartje, dan krijg je nu € 3,50 korting! Dit betekent dat jij nu maar € 12,- betaalt in plaats van € 15,50. En daarvoor kun je in een dag de wereld ontdekken. Want niet alleen vind je alle informatie over bestemmingen op deze beurs, ook beleef je een dagje uit. Met exotische muziek en lekker eten snuif jij alvast de vakantiesfeer op en geniet je van de vakantievoorpret.