Hotels in Amsterdam

Amsterdam Tips: Weekendje | Tours & Activiteiten | Informatie | Hotels | Restaurants | Omgeving

Amsterdam komt natuurlijk om in de hotels. Gelukkig want na een lange, drukke dag de stad beleven is een goed bed geen overbodige luxe. Naast de eenvoudige maar prima hotelletjes heeft de stad ook bijzondere pareltjes voor elke portemonnee. 

In een 17e eeuws historisch grachtenpand aan de Keizersgracht is The toren gevestigd. In de Gouden eeuw bewoond door een welgestelde familie, nu een van de mooiste viersterrenhotels van Amsterdam. De roomservice komt uit Restaurant Christophe’, dat jarenlang een Michelin ster had. Vanaf het hotel zijn divers bezienswaardigheden op loopafstand. Een budget hotel is het niet maar voor een onvergetelijke ervaring moet je zeker een nachtje in dit hotel boeken.
Keizersgracht 164, 1015 CZ Amsterdam

The Rolling Stones, Rihanna, Klaas Bruinsma en verschillende Koninklijke gasten zijn enkele namen die in het Amstel Hotel hebben overnacht. Al 150 jaar een begrip als een van Amsterdams meest luxe hotel, gelegen aan de Amstel in het centrum van de stad en een restaurant met een Michelin ster.  Het bekendste hotel van Amsterdam is op zichzelf al een bezienswaardigheid. Kijk niet raar op als je Lady Gaga of Justin Bieber tegen het lijf loopt in dit vijfsterrenhotel.
Professor Tulpplein 1, 1018GX, Amsterdam

Lekker dansen of een concert bijwonen is in Amsterdam goed  te doen. Boek een overnachting in het Backstage Hotel, op een steenworp afstand van de Melkweg, Jimmy Woo en het Leidse plein. Muziek was de inspiratie  voor het hotel. Voel je als een artiest backstage in dit muzikale hotel.
Leidsegracht 114, 1016 CT, Amsterdam

Het Hans Brinker Budget hotel presenteert zich als het slechtste hotel ter wereld. Met slogans als ‘Nu met nog minder service’ en ‘het kan niet slechter, maar we doen ons best’ niet heel uitnodigend. Maar niets is minder waar, het is een eenvoudig hotel, schoon en netjes. Vanaf €25 per nacht een prima hotel in hartje Amsterdam.
Kerkstraat 136-138, 1017 GR, Amsterdam

Voor een designhotel ga je naar Qbic Amsterdam WTC. Naar eigen zeggen een ‘smart way to stay’ als je op zoekt bent naar trendy en goedkoopl. Gelegen in het WTC gebouw, net buiten het centrum van Amsterdam.
De kamers worden Cubi’s genoemd en zeer praktisch ingericht in de vorm van een kubus. In elke Cubi is een andere sfeer te creëren door verschillende kleuren licht met namen als Mellow Yellow en Deep Purple Love. Een Phillipe Starck design badkamer en handgemaakte Hästens bedden voor een betaalbare prijs.
Leuk! In de Grab & Go Corner haal je uit de automaat de vergeten tandpasta of stropdas maar ook een lekker broodje of wat te drinken.
Mathijs Vermeulenpad 1, 1077 XX, Amsterdam

Kijk hier voor alle aanbiedingen: Aanbiedingen hotels, arrangementen en weekendjes Amsterdam

Gratis overnachten in Amsterdam. Het lijkt een utopie maar het kan. Schrijf je in op couchsurfing.org en spendeer een nachtje, weekend of langer bij iemand thuis op de bank of in de logeerkamer. Voor niks. Gratis dus. Je gastheer- of vrouw kan je tips geven met de beste restaurantjes, leukste cafés en mooiste plekjes van de stad. Als tegenprestatie kan je jezelf op de site opgeven en een slaapplek in jouw stad aanbieden of je beloont je logeeradres met een poetsbeurt, lekker ontbijtje of het maaien van het gras.
Daarnaast heeft de site een beoordelingssysteem waarbij je kan zien wat de ervaringen van andere couchsurfers zijn geweest op dat logeeradres. Op de site vind je ook tips om misbruik en vervelende ervaringen te voorkomen.