< Terug naar blog

Ontdek hedendaagse kunst tijdens Art Arnhem

Van 28 november tot en met 1 december vormt de Eusebiuskerk in Arnhem het sfeervolle decor voor de tiende editie van Art Arnhem. Op deze levendige kunstbeurs kun je hedendaagse autonome kunst bekijken én kopen.

Laat je verrassen door bijzondere kunstwerken!
Maar liefst zeventig kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland tonen hun werk tijdens Art Arnhem. Alle kunstwerken zijn door een speciale commissie op kwaliteit beoordeeld, dus wandel op je gemak langs de vele stands en laat je verrassen door het bijzondere kunstaanbod! Ook als je meer wilt leren over kunst is Art Arnhem een boeiende ontmoetingsplek: je raakt hier namelijk al snel in gesprek met kunstenaars, galeriehouders of andere kunstliefhebbers.

Een verrassende beurs in de creatieve hoofdstad van Gelderland
Tijdens een bezoek aan Art Arnhem kun je verschillende kunstdisciplines bewonderen, zoals de schilderijen van Erik Zwaga, de sieraden van Susanne Bagaya of de beelden van Ulla Bosman. Heeft een bepaald werk indruk op je gemaakt? Grijp dan je kans om je kunstcollectie te beginnen óf te breiden, want alles wat je ziet is te koop! Ook als je geen kunst wilt kopen, is Art Arnhem een leuke beurs om te bezoeken tijdens een dagje of weekendje weg naar deze creatieve hoofdstad van Gelderland.

Bezoek voor meer informatie de website van Art Arnhem.