< Terug naar blog

Bezoek een kerstmarkt in het buitenland

Wintersport is heus niet het enige dat je in de wintermaanden in het buitenland kan doen. Voor mensen die liever kijken en winkelen in plaats van de hele dag sportief bezig zijn, zijn de buitenlandse kerstmarkten ideaal.

En net zoals met wintersport kun je van een kerstmarktbezoek ook een (mini)vakantie maken. De grote steden zijn namelijk bezaaid met diverse kerstmarkten. Boek dus een hotel in de stad, dan kun jij je meerdere dagen vermaken en ondertussen de stad verkennen. Wil je juist verschillende kerstmarkten bezoeken? Dat kan ook! Diverse zakenhotels hebben een ligging naast de snelweg waardoor je in een oogwenk in een andere stad zit. Zo kun je meerdere kerstmarkten bezoeken.

Voor iedereen is er wel wat. Maar de ultieme kerstmarkten vind je toch in Duitsland! Hier vind je de typische houten chaletjes waarmee je toch dat winterportgevoel hebt. Ook lekker kitscherig zijn de houten speelgoedwinkels die vooral de Notenkraker als thema hebben. En wat dacht je van de vele kerstballen?

Maar natuurlijk heeft ieder land zo zijn charmes. Wil je meer lezen over de andere kerstmarkt-landen en hun specialiteiten? Lees meer over de kerstmarkten in het buitenland. Of boek gelijk een kerstmarkt arrangement of aanbieding!