< Terug naar blog

Campings met privé sanitair in Nederland

Wil je graag kamperen zonder in te leveren op comfort? Ontdek dan deze vakantieparken met privé sanitair in Nederland. Genieten van de buitenlucht, een luxe vakantie in eigen land vieren en optimaal ontspannen lukt dan ook zeker op deze mooie vakantiebestemmingen.

De Leistert

De Leistert in Limburg is een ruim opgezet vakantiepark waar het hele gezin zich prima zal vermaken. Verblijf in een safaritent, glamping tent of de Leistert lodge. Uiteraard allemaal voorzien van privé sanitair en (in sommige gevallen) een privé sauna. Op de camping zijn daarnaast allerlei activiteiten te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de indoor speeltuin, neem een duik in het zwembad of ontdek de gezellige plaza.

Zie: Recreatiepark de Leistert

RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is gelegen aan één van de mooiste plekjes van Brabant. Bij het recreatiemeer kunnen jong en oud heerlijk spelen, zwemmen, vissen en andere outdoor activiteiten ondernemen. Bovendien vind je op de camping een overdekt zwembad met waterspeelparadijs en een restaurant. Overnachten doe je natuurlijk op de glamping met verwarmd privé sanitair.

Zie: RCN de Flaasbloem

Vakantiepark de Krim

Vakantiepark de Krim is een 5-sterren camping op Texel. Deze luxe familiecamping is gelegen op een prachtige locatie vlakbij de zee en het bos. Je krijgt er dan ook spontaan het gevoel in een ver buitenland te zitten! Geniet daarom van de mooie natuur, kom zwemmen in het zwembad of laat de kinderen uitrazen in het indoor speelparadijs. De dag sluit je af op je eigen kampeerplek uiteraard uitgerust met privé sanitair.

Zie: Vakantiepark de Krim

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee is gelegen op een bosrijke locatie aan de rand van de Veluwe. Op de camping vind je een dierenhoeve, recreatieprogramma en verwarmd openlucht zwembad met zonneweide. Tevens kun je in de prachtige omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Op de camping kun je een plaats met verwarmd privé sanitair boeken, maar je kunt ook overnachten in de volledig ingerichte logde.

Zie: RCN de Jagerstee

Vakantiepark het Dierenbos

Bij Vakantiepark het Dierenbos in Brabant zorgen ze voor optimale ontspanning en gezelligheid voor hun gasten. Ontdek bijvoorbeeld de bosrijke omgeving, neem een duik in de zwembaden en speelvijver of bezoek de dieren. Daarna kun je heerlijk uitslapen in de luxe tenten of lodge tenten met eigen sanitair en keuken.

Zie: Vakantiepark het Dierenbos

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg is een vakantiepark met privé sanitair in Friesland. Doordat het park aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt, kun je er optimaal genieten van de frisse buitenlucht en outdoor activiteiten. Bij het vakantiepark huur je een kampeerplek met eigen douche, wc en wasbak of kun je kiezen voor een safaritent, bungalow of chalet.

Zie: RCN de Roggeberg

Ardoer campings

Via Ardoer campings vind je verschillende vakantieparken met privé sanitair door heel Nederland. Zoek makkelijk een camping in jouw favoriete provincie of bekijk de aanbiedingen op de website. Via het overzicht lees je snel en eenvoudig een korte samenvatting van het vakantiepark en de campingplaats.

Zie: Complete aanbod van Ardoer

RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje is een gezellig familiepark gelegen aan het strand in Ouddorp, Zuid-Holland. Het vakantiepark is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van strand- en watersport. Daarnaast kun je op het park tal van activiteiten beleven dankzij het recreatieteam, waterparadijs voor de kleintjes en de speelvelden. Boek er een kampeerplaats met privé sanitair of ga voor een luxe safaritent of duinlodge.

Zie: RCN Toppershoedje

Camping Julianahoeve

Bij Camping Julianahoeve –gelegen aan de zee in Renesse- denken ze aan jong én aan oud. Op deze gastvrije familiecamping kun je zwemmen, naar hartenlust sporten en spelen en de mooie omgeving ontdekken. Bijkomen doe je tenslotte op je campingplaats met privé badkamer. In de badkamer vind je een wastafel, toilet, douche, ligbad en afwasplaats. Wil je graag nog meer comfort? Dan vind je op de camping ook lodges, een zanzi tent met keuken en badkamer of chalets.

Zie: Camping Juliananhoeve

Vakantiepark Ackersate

Spelen, zwemmen of urenlange wandel- en fietstochten maken: je beleeft het op het Vakantiepark Ackersate op de Veluwe. Naast ruime kampeerplaatsen met privé sanitair vind je op de camping ook chalets en bungalows. Deze kindvriendelijke camping is dan ook de perfecte keuze voor iedereen die luxueus en comfortabel wil kamperen.

Zie: Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh in Overijssel staat bekend om haar luxe lodges en glamping met privé sanitair. Daarnaast beleef je op deze gezellige camping een verrassende strandvakantie. De camping is namelijk gelegen aan een recreatieplas waar je waterglijbanen en ander vertier voor de kinderen vindt. De camping is dan ook een prima alternatief voor een verre reis.

Zie: Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve in Overijssel is een 5-sterren camping waar iedereen welkom is. Van jong tot oud én natuurlijk de huisdieren. Vakantie vieren doe je dan ook in de landelijke omgeving. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad, ga naar het indoor speelparadijs of ga naar een nabij gelegen attractiepark. Kamperen doe je uiteraard op een luxe kampeerplaats met privé sanitair.

Zie: Kampeerdorp De Zandstuve

Drouwenerzand

Bij Drouwenerzand in Drenthe snappen ze hoe vervelend wachtrijen voor de wc en douches zijn. Daarom zijn alle kampeerplaatsen uitgerust met een eigen sanitaire unit. Andere unieke overnachtingsmogelijkheden op de camping zijn een boomhut, kasteellodge of safaritent. Ben je lekker uitgerust? Dan is de camping de ideale uitvalsbasis om de fietsroutes en wandelpaden of de hunebedden in de omgeving te ontdekken.

Zie: Vakantiepark en Attractiepark Drouwenerzand