< Terug naar blog

Verblijf bij Center Parcs tijdens Corona

Vanwege de coronacrisis stond ons dagelijkse leven tijdelijk even stil. Veel bedrijven waren gesloten, uitjes en vakanties werden gecanceld en we bleven massaal thuis. Gelukkig komt het thuiszitten nu ten einde. Ook Center Parcs opent vanaf 20 mei haar deuren weer. En hoewel er diverse veiligheidsmaatregelen en een aangepast aanbod gehanteerd worden, biedt het vakantiepark je ook weer een vanouds gezellige gezinsvakantie in een groene omgeving.

Welke veiligheidsmaatregelen treft Center Parcs?

Center Parcs hanteert diverse veiligheidsmaatregelen. Denk hierbij aan extra hygiëne maatregelen en 100% online inchecken. Ook vraagt Center Parcs haar gasten om extra vaak de handen te wassen, een gepaste afstand te bewaren en bij ziekteverschijnselen de klantenservice te contacteren.

Het aangepaste aanbod

Center Parcs geeft je een echt vakantiegevoel, bijvoorbeeld door een diner of een knutselpakket bij je cottage te bezorgen. Daarnaast opent het vakantiepark (onder bepaalde voorwaarden die je kunt nalezen op de website) de Market Dome en Aqua Mundo. Via deze link bekijk je het precieze aangepaste aanbod per park.

Flexibel boeken

Omdat Center Parcs snapt dat het spannend is om een vakantie te boeken in deze onzekere tijden, biedt het vakantiepark haar gasten flexibele boekingsvoorwaarden aan. Zo heb je weer wat om naar uit te kijken met je gezin. Dankzij de mogelijkheid om flexibel te boeken kun je je vakantie gratis omboeken tot en met december.

Boek nu je vakantie!

Ben jij na al dat thuiszitten wel toe aan wat ontspanning? Of is je zomervakantie gecanceld en ben je op zoek naar een leuk alternatief? Boek dan een vakantie met flexibel omboeken bij Center Parcs. Zo geniet je samen met je gezin van een veilige en zorgeloze vakantie op een prachtige locatie dicht bij huis! Bekijk snel het aanbod op CenterParcs.nl!