< Terug naar blog

Corona maatregelen hotels en vakantieparken

Heb je voor de komende weken een weekendje of nachtje weg geboekt of overweeg je die te gaan boeken? Bekijk hier welke maatregelen de verschillende hotels, vakantieparken en reisorganisaties genomen hebben tegen het coronavirus.

Landal GreenParks

In Nederland zijn al onze parken open. De RIVM richtlijnen worden opgevolgd en de receptie, parkshop, fietsverhuur en de take-away zijn geopend. Ook bied Landal gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan.

De parken zijn online boekbaar op de website van Landal GreenParks. Omdat veel faciliteiten op de parken gesloten zijn, hanteert Landal GreenParks nu standaard extra lage prijzen. Mocht de boeking toch niet door gaan, dan kunt u omboeken naar een nieuwe datum.

> Bekijk alle maatregelen van Landal GreenParks.
> Zorgeloos boeken bij Landal GreenParks.

Center Parcs

Op dit moment zijn alle vakantieparken in Nederland geopend, de parken in België, Duitsland en Frankrijk zijn momenteel gesloten.

U kunt gewoon een verblijf bij Center Parcs boeken. Mocht de boeking toch niet door gaan, dan kunt u gratis omboeken.

> Bekijk alle maatregelen van Center Parcs.

Roompot vakantieparken

Roompot houdt nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en past zijn beleid steeds aan op de actuele richtlijnen. Door de voorzorgsmaatregelen die ze nemen, zijn veel Roompot vakantieparken in Nederland open. Om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperkenzijn op alle Roompotparken in Nederland de animatie, de kidsclub, het zwembad, de wellness en de restaurants tot 1 juni gesloten. Tot die tijd wordt op sommige parken wel snacks en maaltijden bij uw vakantiewoning bezorgd! De eventuele receptie, winkel en fietsverhuur zijn open. De geopende

Roompotparken zijn gewoon te boeken via de website. Mocht de boeking toch niet door gaan, dan kunt u gebruik maken van de omboekgarantie of een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van uw reeds betaalde reissom, welke dan geldig is tot 30 september 2021.

> Bekijk alle maatregelen van Roompot

TopParken

Met goedkeuren van de lokale overheden, zijn de vakantieparken van TopParken zijn geopend. De vakantieparken zijn ruim opgezet en de vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Op de vakantieparken zijn passende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Zo zijn alle restaurants, indoor speeltuinen en binnenzwembaden op de vakantieparken gesloten om zo de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan.

Voor boekingen bij TopParken die omboekgarantie hebben met aankomst voor 1 april 2021, dan kunt u uw boeking tot 28 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere periode.

> Bekijk alle maatregelen van TopParken.


Hotels
- Fletcher Hotels
- Van der Valk Hotels

Vakantie- en Attractieparken
- Efteling
- Attractie- & Vakantiepark Slagharen
- Duinrell
- Beekse Bergen

Reisorganisaties
- Corendon
- TUI.nl
- de Jong Intra Vakanties
- Kras reizen

Stedentrips
- Stedentrips.nl