< Terug naar blog

Bezoek de Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar!

De herfst is begonnen en de feestdagen komen langzamerhand al in zicht. Heb je ook zoveel zin in de kerst en de gezellige markten die eraan vooraf gaan? Je hoeft gelukkig niet tot december te wachten om een kerstmarkt te bezoeken, want van 20 t/m 24 november is Kasteel de Haar het betoverende decor voor de gezellige Country & Christmas Fair!

Op deze exclusieve kerstmarkt vind je maar liefst 220 verwarmde kraampjes met bijzondere kerstcadeaus, lifestyle artikelen, decoraties en delicatessen. Je kunt in dit sfeervolle park urenlang winkelen tussen sierlijke lichtjes en gezellige vuurkorven om je bij op te warmen.

Als je even genoeg hebt van het shoppen kun je deelnemen aan een van de vele activiteiten en workshops die worden georganiseerd. Wat denk je van een Venetiaans masker beschilderen, een moodboard maken of een modeshow bijwonen? Ook aan de kleintjes is gedacht: op het Pleintje van Nijntje kunnen kinderen knutselen, zingen en luisteren naar leuke verhaaltjes.

In de avonduren wordt de gracht van het kasteel omgetoverd tot een sprookjesachtig tafereel met dynamische fonteinen en een muzikale watershow. Warm jezelf op aan een glas glühwein, warme chocomel met slagroom of portie poffertjes en kom alvast helemaal in de wintersfeer op de Country & Christmas Fair!