< Terug naar blog

Cruiseweekend over de Moezel en de Rijn

Laat je voor een weekendje weg eens per luxe cruiseschip naar je bestemming varen. Zo kun je met Kras een riviercruise maken over de Moezel en de Rijn. Vanaf het bovendek kijk je uit op schilderachtige decors van Duitse vakwerkstadjes en glooiende hellingen vol wijngaarden. Heb je een wat ruimer budget? Ga dan voor een snelle cruise met Kras richting de paradijselijke Bahama's. Zon gegarandeerd!
 
Een boottocht over de Moezel en de Rijn
Wil je tijdens een weekendje weg zoveel mogelijk plekken bezoeken? Stap dan eens aan boord van een luxe cruiseschip. Vooral een riviercruise over de Moezel en de Rijn is perfect voor een snelle cruisevakantie. Je stapt in Arnhem in de bus voor een reis naar de Duitse stad Koblenz, waar het schip al klaarstaat. Zodra het anker wordt gehesen, kan het genieten beginnen. In een aantal dagen vaar je langs de indrukwekkende decors van middeleeuwse stadjes en glooiende wijnhellingen. Vooral Cochem is erg geliefd bij toeristen. De geplaveide straatjes worden hier versierd door Duitse vakwerkhuizen en terrasjes waar je geniet van een heerlijk Moezelwijntje.

Weekendje zon op de Bahama's
Het is misschien wat ver en zeker niet de eerste bestemming die bij je opkomt voor een paar dagen weg, maar bij Kras kun je ook kiezen voor een snelle cruise naar de Bahama's.  Deze cruise-only vanuit Port Canaveral laat je in 4 of 5 dagen kennis maken met de paradijselijke decors van de Caribbean. De stranden zijn hier witter dan wit en de zee zo blauw en helder dat je precies kunt zien waar het diep en ondiep is. Op Cococay, het privé-eiland van Royal Caribbean, is het zowel boven als onder water prachtig! Met een beetje geluk spot je manta rays, anemoonvisjes als Nemo en zeepaardjes.