< Terug naar blog

Verblijf bij Fletcher Hotels tijdens Corona

We leven in een rare tijd, het Corona Virus beperkt ons op vele vlakken. Zo ook met onze vakanties. Die tropische vakanties naar exotische oorden moeten we helaas even uitstellen, maar dat betekent niet dat we alsnog niet een fijne en ontspannende vakantie dichterbij huis kunnen hebben. Kies dit jaar voor een vakantie in eigen land en verblijf in een hotel van Fletcher. Waarom moet je juist voor een hotel van Fletcher kiezen? We leggen het je graag uit.

Waarom Fletcher hotels de beste keuze zijn

Ten eerste kan je op de website van Fletcher in één oogopslag zien welke hotels er nu al geopend zijn, welke hotels er vanaf 15 mei geopend zullen zijn en welke hotels de deuren vanaf 1 juli zullen openen. Dit is heel handig voor wanneer je jouw volgende reisbestemming wilt uitzoeken en een bestemming wilt uitkiezen.

Daarnaast bieden zij de optie kosteloos annuleren aan. Hiermee wil Fletcher hun toekomstige gasten tegemoetkomen omdat ze begrijpen dat de situatie waarin we ons bevinden heel onzeker is. Je kunt zelfs tot en met de dag van aankomst geheel kosteloos annuleren.

Ook houden de hotels van Fletcher rekening met de 1,5 meter samenleving en zijn al hun hotels aangepast op deze regeling zodat ze hun gasten een onbezorgd en veilig verblijf kunnen aanbieden. Door de hotels heen kan je ook desinfecterende gel vinden zodat je je handen altijd, te allen tijde kunt ontsmetten. Ook draagt het personeel in zowel het hotel als de bijbehorende restaurant handschoenen.

Het aanbod van Fletcher tijdens Corona

Fletcher hotels zitten verspreid door heel het land. Hierdoor kan je ervoor kiezen of je de Nederlandse kust wilt opzoeken of juist de groene natuur in het oosten van het land wilt ontdekken. Ga alleen een nachtje weg en boek een overnachting met kosteloze annulering of ga voor een volwaardig hotelarrangement, zoals het 3- of 4-daags Fiets & Wandel Arrangement.

Helemaal genieten doe je met het 3-daags Logeren en Dineren Arrangement. Waar de gewone restaurants nog gesloten zijn, mogen restaurants van hotels onder bepaalde voorwaarden wel geopend zijn. Met dit arrangement geniet je van een overnachting inclusief uitgebreide ontbijtbuffet en twee heerlijke diners in het restaurant van het hotel. Een culinair 5-gangen à la carte diner dat afgesloten wordt met een koffie inclusief likeurtje en een luxe 4-gangen à la carte diner met bijbehorend wijnarrangement!

Ook voor de arrangementen geldt dat je tot en met de aankomst dag kosteloos kunt annuleren.

Boeken tijdens Corona

Zoals je leest zijn er genoeg mogelijkheden om ook in deze tijd even lekker weg te gaan. Er is er heel veel keuze waardoor er gegarandeerd een hotel tussen zit dat volledig aansluit op jouw wensen!

Bekijk welke Corona maatregelen Fletcher Hotels nog meer heeft genomen op de website van Fletcher. Of bekijk onderstaand filmpje waarin alle maatregelen, mogelijkheden en beperkingen van een verblijf bij Fletcher Hotels in Coronatijd haarfijn uitgelegd worden.