< Terug naar blog

Griezel in De Keukenhof te Lisse met het Haunted Castle & Halloween



Halloween komt eraan, en dat betekent griezelen! Twee dagen lang is kasteel De Keukenhof en de omringende tuinen in spookachtige sferen gehuld. Zo vind je op dit halloween lifestyle festival entertainment met een spookachtig karakter, spookhuizen, scary gebieden, enge acteurs, maar ook een podium met muziek, een markt met passende producten, horror schrijvers, passende catering, kindervermaak en nog veel meer.

Zaterdag staat in het teken van Haunted Castle. Op de Stage of the Undead zullen er optredens gegeven worden. Pas op, want de ondoden zullen proberen je in hun macht te krijgen door hun heftige muziek. Tijdens de Freak Shows beleef je Halloween met verhalenvertellers, spelletjes en nog veel meer. Nieuw dit jaar is de bioscoop. In een speciaal hiervoor ingerichte tent zie je korte horrorfilms.

Zondag is het thema Halloween. Tijdens deze familiedag is er voor kinderen genoeg te doen in het Koetshuis, zoals knutselworkshops en een spooktocht. Net als op zaterdag zijn er verhalenvertellers, spelletjes en nog veel meer te vinden. Ook het podium wordt bevolkt door ondoden die jou proberen te betoveren.

Gedurende het hele weekend is er een markt gericht op liefhebbers van Halloween, gothic, fantasy en horror. De Haunted Places worden zowel zaterdags als zondags door de meest afschrikwekkende figuren. Overdag (zondags) zijn ze spannend, maar als het donker wordt (zaterdags) worden ze echt eng. Meer informatie over Haunted Castle & Halloween op De Keukenhof vind je op hauntedcastle.nl.

Haunted Castle & Halloween
De Keukenhof
26 t/m 27 oktober 2013