< Terug naar blog

Kerstcircus Ahoy – Rotterdam

In de kerstvakantie is het helaas niet altijd weer om lekker buiten te zijn. Wat is dan leuker om een circus te bezoeken? Want kerst en circus horen bij elkaar. Daarom strijkt het kerstcircus elk jaar neer in de Rotterdamse Ahoy – dit jaar van 20 t/m 29 december. Met deze 43ste editie is dit het oudste circus van Nederland, maar daarnaast ook het grootste.

Er zijn al een aantal namen van het programma bekend. Zo treed onder andere Erwin Kröplin-Frankello op met zijn olifanten. Daarnaast staat het Bronzen-Clown winnende clownsduo Les Rossyann op het programma. Ook bekend is de naam van de acrobatenact Troupe Bingo uit de Oekraïne. En wat is een circus zonder paarden? De gerespecteerde Hongaars/Britse familie Donnert laat een schitterende vrijheidsdressuur zien aan het hooggeëerde publiek.

Door de gevarieerde programmering in de vorm van spectaculaire acrobatiek, hilarische clowns en vele andere prachtige circusnummers vanuit de hele wereld laat dit circus zien dat een tent overbodig is voor een circus. Het kerstcircus in Ahoy is traditiegetrouw een feestelijke afsluiter van het jaar.