< Terug naar blog

Naar de kerstmarkt in Brussel!

Van 28 november 2014 t/m 4 januari 2015 vindt in de binnenstad van Brussel de kerstmarkt Winterpret plaats. Maar wat is er zo leuk aan deze kerstmarkt? Dat er zo veel te doen is! Juist voor diegenen die niet zo van het kijken en kopen zijn, is Brussel de ideale locatie voor een kerstmarktbezoek. Er valt namelijk genoeg te beleven. Wat dacht je van het reuzenrad en de schaatsbaan? Of de lichtshow die ’s avonds op de grote markt te zien is? En kinderen vermaken zich ook prima in de draaimolen, op de slalom en in het Ice Monster.

Natuurlijk zijn er genoeg leuke dingen te kopen. Uiteraard koop je op deze kerstmarkt decoraties voor in de boom, sokken en mutsen, houten speelgoed en andere kerstartikelen. Maar er is ook ruimte voor lekkers. Zo geniet je traditioneel van glühwein en warme chocolademelk, en stil je de trek met warme Brusselse wafels en crêpes.

Naast de kerstmarkt is Brussel ook een mooie stad om te zien. Zo is de Sint Katelijnekerk zeker het bezoeken waard. Alleen al de mix van bouwstijlen en de zwarte Madonna zijn erg mooi te zien. De gebouwen rondom de Grote Markt zijn ook erg interessant, waaronder het Stadhuis. En even buiten de drukte vind je het Koninklijk Paleis met daarvoor het Warandepark.

Winterpret in Brussel is de ideale kerstmarkt voor mensen die niet alleen maar willen winkelen, maar die een kerstmarkt vooral ook willen beleven! Lees hier meer over de kerstmarkt Brussel of boek gelijk een kerstmarkt arrangement of aanbieding!