< Terug naar blog

Een Duitse kerstmarkt dicht bij huis: Münster

Misschien wel de grootste kerstmarkt in Nederland is die in Dordrecht. Maar wie toch liever naar kerstmarktenland Duitsland gaat, kijkt op tegen de lange auto- of treinrit. Zeker kersthoofdstad nummer 1, Berlijn, ligt met zo’n zes uur reizen voor velen te ver weg voor een dag- of weekendtripje. Gelukkig zijn er nog meer dan genoeg andere leuke kerstmarkten in Duitsland, zoals de Weihnachtsmarkt in Münster. Deze vindt van 25 november t/m 23 december plaats.

Deze kerstmarkt laat zich makkelijk vergelijken met andere grote namen zoals Düsseldorf of Berlijn, of Neerlands kerstmarkt in Dordrecht. Wat hij gemeen heeft met deze kerstmarkten is dat hij eigenlijk bestaat uit een aantal kerstmarkten. En het leuke daarvan is dus dat er voor ieder wat wils is!

Ook leuk zijn de andere activiteiten in de stad. Zo kent de kerstmarkt van Münster ook een aantal rondleidingen en toers. Wat dacht je van een wandeltocht door de stad, of een rondrit met de Christkindel-MÜNSTERBUS? Kortom: er is in de adventstijd genoeg te zien en beleven in Münster! Lees hier meer over de kerstmarkt Münster of boek gelijk een kerstmarkt arrangement of aanbieding!