< Terug naar blog

Kerstmarkten in NederlandKerstmarkt in de grotten van Valkenburg
Van 18 november 2022 tot en met 8 januari 2023 wordt Kerststad Valkenburg gehouden. Onderdeel hiervan is een kerstmarkt in "De Gemeentegrot".  De Grot heeft een tientallen kilometers lang gangenstelsel. Kerstmarkt Gemeentegrot vindt plaats aan de voet van de Cauberg in Valkenburg. Daar is de ingang van de Gemeentegrot te vinden. Kijk voor meer informatie op onze speciale Kerstmarkt in Valkenburg pagina.

Kerstmarkt bij Magisch Maastricht
Een van de bekendste kerstmarkten van Nederland is de kerstmarkt van Maastricht. Van 1 t/m 31 december 2018, tijdens Magisch Maastricht is de Vrijthof omgetoverd tot een kerstparadijs. De leukste kerstcadeaus en kerstversiering vind je hier. De kerstmarkt is voor een deel overdekt.

Kerstmarkt in een Groningse vesting
Een andere bijzonderde romantische locatie waar dit jaar tweemaal een kerstmarkt wordt georganiseerd is vesting Bourtange  in Groningen. De kerstmarkt aldaar vindt plaats in de weekenden van 1, 8 en 15 december 2018.

Wil je een van de kerstmarkten bezoeken? Combineer een bezoek met een verblijf in een nabijgelegen hotel. Bekijk de kerstmarkt aanbiedingen.