< Terug naar blog

Lichtfestival Amsterdam 2014



Het Amsterdam Light Festival is een groots en spectaculair cultureel evenement. Bijna twee maanden lang, van 27 november 2014 tot en met 18 januari 2015, staat de prachtige, historische Amsterdamse binnenstad geheel in het teken van licht en water.

Tijdens het Amsterdam Light Festival kun je diverse lichtsculpturen van toonaangevende kunstenaars en prachtig uitgelichte gebouwen, bruggen en boten bezichtigen. Daarbij maken een aantal nachtconcerten, speciale evenementen van musea en diverse licht-, kunst- en fotografieworkshops het programma compleet. Zowel te voet, fietsend of per boot kun je genieten van al het moois dat dit sprookjesachtige, winterse festival te bieden heeft. En je houdt jezelf natuurlijk warm door zo nu en dan een pauze te nemen voor een lekker glaasje glühwein of warme chocolademelk.

Het unieke en afwisselende Amsterdam Light Festival is een aanrader voor iedereen! Voor leuke bijpassende restaurants en aanbiedingen van hotels in Amsterdam kijk op weekend Amsterdam van Evenweg.nl.

www.amsterdamlightfestival.com