< Terug naar blog

Geniet van sensatie, romantiek en humor bij het Limburgs Kerstcircus

Het Limburgs Kerstcircus bewijst dat kerstcircussen niet alleen aan de Randstad toebehoren. Met de beste artiesten hoeft u Limburg dus niet uit voor een spectaculaire show. Wat dacht u van wereldkampioenen en illusionistenduo Scott & Muriel? De Gouden Clowns-winnaars hebben een indrukwekkend verleden. Van het Festival van Monte Carlo tot het Big Apple Circus in New York; overal kregen ze een staande ovatie.

Een traan en bovenal een lach zijn wat u naar huis meeneemt na de 2 uur durende show. Die garantie durft het Limburgs Kerstcircus wel af te geven. Hun visie: lachen is gezond! Daarom komt de leukste oma van de wereld voor de eerste keer naar Nederland. Grandma zorgt voor doldwaze situaties en staat garant voor een glimlach.




Maar wat is een circus zonder acrobaten? Het Nederlands-Keniaanse Duo Musa combineert romantiek met gevaarlijke kunsten in hun luchtacrobatiek-act. De Deense Jimmy Enoch is een ware evewichtskunstenaar op de fiets. En de Oekraïense acrobaten van At Moonlicht springen met het grootste gemak en in hoog tempo van de ene naar de andere partner.

Het Limburgs Kerstcircus is zeker de moeite waard om te bezoeken. En wanneer u nu meedoet aan onze winactie, maakt u kans op twee kaartjes!