< Terug naar blog

Ontdek Chuggington in Het Spoorwegmuseum in Utrecht

Vraag uw peuter of kleuter of hij Chuggington kent, en het antwoord is 9 van de 10 keer “ja”. Deze populaire animatieserie over de drie jonge treinen Wilson, Koko en Brewster en hun vriend Fierus die al doende leren over waarden zoals vriendschap en samenwerken is razend populair bij jonge kinderen. Het Spoorwegmuseum in Utrecht organiseert in de herfstvakantie voor de tweede keer een themaweek rondom Chuggington.

Er is voor alle leeftijden iets te doen. Zo is locomotief Wilson aanwezig om met ieder kind op de foto te gaan. U kunt in de bioscoop met uw kind in zitzakken de nieuwste Chuggington-serie bekijken. Verwondert u over de draaischijven waarop treinen worden gedraaid door de EduTRAINers van Het Spoorwegmuseum. Verder kunnen kinderen zich laten schminken of meedoen aan een knutselworkshop. Op diverse plekken in het museum kunnen de kids zich vermaken met Chuggington speelgoed. En op 19 en 20 oktober ontdekken kleuters bijzondere plekken in het museum via de interactieve theatrale route die studenten van de HKU Theater gemaakt hebben.

Voor dit evenement betaalt u niets extra’s bovenop de entreeprijs. Museumkaarthouders kunnen dan ook gratis naar binnen. Voorkom lange wachtrijen en boek online uw toegangskaarten. En als u één van de eerste 1000 entreekaarten koopt, krijg u 25% korting op de toegangsprijs van € 16,-! Kinderen jonger dan 4 jaar betalen geen toegangsgeld.

Een impressie van Ontdek Chuggington krijgt u met deze video:

Ontdek Chuggington
Het Spoorwegmuseum
19 t/m 27 oktober 2013