< Terug naar blog

Slapen op het strand: huur een strandhuisje

Tijdens een overnachting op het strand ben je verzekerd van een ultiem vakantiegevoel. Het is tenslotte enorm ontspannend om te gaan slapen met het rustgevende geluid van de zee, en te ontwaken met een prachtig uitzicht én eventueel een verfrissende duik! Wil jij wel eens ervaren hoe heerlijk overnachten op het strand is? In dit artikel geven we de tips over de mooiste strandhuisjes en parken in Nederland.

Strandhuisje Vlissingen

Op het Strandpark Zeeland in Vlissingen vind je knusse, vrijstaande en in ‘beach style’ ingerichte huisjes aan het strand. De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, en beschikken over een eigen terras met windscherm. De huisjes zijn gelegen vlakbij de boulevard van Vlissingen, dus als je even iets anders wilt dan urenlange strandwandelingen maken kun je vanaf deze locatie ook gemakkelijk het gezellige centrum intrekken.

Strandhuisje Cadzand-Bad

De strandhuisjes op het Molecaten Park Hoogduin in Cadzand-Bad bieden niet alleen een prachtig uitzicht, de design huisjes zijn ook nog eens luxueus ingericht. Zo vind je in de huisjes onder andere een volledig uitgeruste open keuken en veranda met loungeset. Bovendien zijn alle huisjes duurzaam gebouwd en goed geïsoleerd. De huisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Tot slot kun je tijdens een verblijf in deze mooie huisjes ook gebruik maken van de andere faciliteiten van het vakantiepark zoals de brasserie, supermarkt, speeltuin en sport- en spelmogelijkheden.

Strandhuis Julianadorp aan Zee

De vrijstaande strandhuisjes op Landal Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp aan Zee beschikken over een moderne inrichting en natuurlijk een prachtig uitzicht. De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, en je vindt er alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen strandvakantie. Daarnaast kun je gebruik maken van het zwembad van het vakantiepark of de mooie omgeving ontdekken. Zo vind je in de omgeving bijvoorbeeld bloembollenvelden, historische dorpjes en kun je tijdens een boottocht over de Waddenzee zeehondjes spotten!

Aan Zee Slapen, Wijk aan Zee

In de knusse huisjes bij Aan Zee Slapen in Wijk aan Zee krijg je het gevoel er echt even tussenuit te zijn. De huisjes zijn eenvoudig ingericht, geschikt voor 2 tot 6 personen en bieden een vrij uitzicht over het strand. De huisjes zijn uitermate geschikt voor een familievakantie, en zelfs de hond mag mee! Je kunt vanaf de huisjes heerlijke strandwandelingen maken, maar ook genieten van een drankje op je eigen overdekte terras.

Strandhuisje Vrouwenpolder

De moderne strandhuisjes van Breezand Vakantie in de Vrouwenpolder bieden alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. In de huisjes (voor 4 tot 6 personen) vind je onder andere een zeer compleet ingerichte keuken en beschut bordes met loungebank. Vanaf het huisje loop je zo naar het strand of naar een gezellig strandpaviljoen. Bovendien ontstaat er met laag water een kreekje voor de deur van je huisje, waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen.

Duinhuisje Bloemendaal

Bloemendaal is een van de populairste kustplaatsen van Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat je in dit gezellige plaatsje meerdere luxueuze en comfortabele strandhuisjes vindt. In de strak ingerichte en zeer complete huisjes van Qurios Bloemendaal aan Zee kun je heerlijk tot rust komen in de loungeset op de veranda. Daarnaast is er in de schoolvakanties een animatieteam voor de kinderen aanwezig én is het natuurlijk een aanrader om Bloemendaal eens in te trekken voor een hapje of drankje.

Strandhuisje Nieuwvliet

Op het Beach Resort in Nieuwvliet-Bad vind je luxe, compleet in ‘beach style’ uitgeruste lodges in de duinen. De lodges liggen op zo’n 10 minuten lopen van het strand en beschikken over een eigen veranda met loungeset. Ook heb je de optie om extra faciliteiten bij te boeken zoals een regendouche en terrasheater. Het Beach Resort is nog in aanbouw, maar je kunt wel gebruik maken van de faciliteiten van 2 nabij gelegen vakantieparken. Tijdens een weekend weg naar Nieuwvliet is het overigens zeker aan te raden om ook de rest van de gezellige Zeeuws-Vlaamse kust eens te bezoeken.

Vakantiehuis Sea Lodge Ameland

Wil je tijdens je vakantie echt tot rust komen? Dan is overnachten in Sea Lodges Ameland een aanrader. Op dit mooie, autoluwe vakantiepark kun je ongestoord genieten van de rust en natuur. De vakantiehuisjes op dit park bevinden zich op 1 km van het strand en zijn sfeervol, trendy en uniek ingericht. Zo vind je in alle huisjes hoge raampartijen, waardoor je geen moment van het mooie uitzicht hoeft te missen!

Luxe Beach Villa’s Hoek van Holland

De luxe villa’s op het Landal Beach Villa’s vakantiepark in Hoek van Holland vallen op dankzij hun moderne uitstraling. De geschakelde villa’s voor 4 tot 6 personen zijn comfortabel en bieden een vrij uitzicht op zee. De villa’s zijn gelegen op een centrale locatie, waardoor je snel een aantal gezellige strandpaviljoens bereikt. Daarnaast is het strand en de omgeving ideaal als je wilt wandelen, fietsen of andere sporten zoals golfen en surfen wilt beoefenen. De huisjes blijven het hele jaar rond staan, en zijn dus in elk seizoen geschikt voor een ontspannen vakantie of weekend weg!