< Terug naar blog

Kom in winterse sferen tijdens Spirit of Winter

Paleis het Loo in Apeldoorn vormt van 13 t/m 17 november een sprookjesachtig decor voor het sfeervolle evenement Spirit of Winter. Geniet hier van heerlijke winterse versnaperingen, volg creatieve workshops of doe originele cadeau-ideeën op voor de Kerst!

Spirit of Winter is een betoverende buitenfair waar je alvast helemaal in de winterstemming kunt komen. Maar liefst 120 deelnemers presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoensproducten op feestelijk gedekte tafels. Je kunt uiteraard proeven van al deze culinaire hoogstandjes of zelf alvast wat producten inslaan voor het kerstdiner!

Er valt op dit sfeervolle evenement ook van alles te beleven: doe kledinginspiratie op bij de modeshows, volg diverse creatieve workshops of woon een winterse barbecuedemonstratie bij. En wat denk je van een leuke workshop guirlandes maken onder begeleiding van de tuinmannen van Paleis het Loo?

Een bezoek aan Spirit of Winter is bovendien een uitstekende gelegenheid om eens een kijkje te nemen in Paleis het Loo en een wandeling te maken door de imposante paleistuin. In het paleis kun je ook een bezoek brengen aan de tentoonstelling ‘Wij-Willem’. Genoeg te doen dus tijdens Spirit of Winter!

In de onderstaande video krijg je een indruk van Spirit of Winter in 2012 op Paleis Het Loo: