< Terug naar blog

Ontdek toprestaurants tijdens de WijnSpijs wandeling in Groningen

Ben je een echte Bourgondiër en houd je ervan om nieuwe toprestaurants te ontdekken? Ga dan op zondag 10 november mee met de WijnSpijs wandeling in de gezellige stad Groningen. Tijdens deze culinaire wandeling bezoek je acht restaurants en word je door de beste chefs steeds weer verrast met een creatieve menukaart!

Groningen is een bruisende studentenstad met vele historische pakhuizen en hofjes. De sfeervolle binnenstad is dan ook de ideale locatie om tijdens een dagje of weekendje weg aan te sluiten bij een culinaire wandeling en jezelf te laten verwennen met de lekkerste gerechten.



Met de WijnSpijs wandeling bezoek je acht restaurants die op loopafstand van elkaar te vinden zijn in de binnenstad van Groningen: De Zevende Hemel, de Pauw, Moro, Boccaccio, Schuitendiep, Voila, Houdt van Eten en Eetwaar. Bij ieder restaurant krijg je een klein gerechtje voorgeschoteld en geniet je van een heerlijk glas wijn.

Met de WijnSpijs wandeling heb je gegarandeerd een gezellige avond vol culinaire verrassingen! Je kunt samen met je eigen gezelschap deelnemen aan de wandeling, maar het is ook mogelijk om in je eentje bij een groep aan te sluiten. Kaarten kosten €55 en zijn via de website van WijnSpijs te bestellen.