Carnaval hotels aanbiedingen

De carnavalstijd begint op de elfde van de elfde, 11 november, met het verkiezen van Prins Carnaval. Het Carnaval zelf begint op zondag met de intocht van de Prins met zijn gevolg. Het hoogtepunt, zeker voor diegenen van “boven de rivieren”, is de carnavalsoptocht waarbij de verenigingen hun harde werk eindelijk kunnen showen. Praalwagen na praalwagen rijdt door de stad met reuzengrote installaties met vaak een satirisch thema en verklede verenigingsleden. Meestal is dit ’s maandags, maar een enkele stad of dorp bewaart dit tot het laatst. Uiteraard wordt de kleine feestweek afgesloten met een slotfeest. In 2024 begint Carnaval op 11 februari.

Beleef Carnaval in een van de populaire carnavalssteden zoals bijvoorbeeld Oeteldonk (Den Bosch), Mestreech (Maastricht), Kruikenstad (Tilburg) of 't Kielegat (Breda) (scroll voor een lijst)! Wil je niets van Carnaval missen? Boek dan een hotel of bungalowpark en maak er een compleet carnavalsweekend van!

Boek een Fletcher hotel in de carnavalssteden

Ga je carnaval vieren en zoek je nog een rustige slaapplek voor na al het gefeest? Fletcher Hotels heeft verschillende hotels in Brabant en Limburg volledig in carnavalsstijl.

€ 25

2-4-daags Carnavals arrangement va € 48,00!

Boek tijdens Carnaval een 2, 3 of 4-daags hotelarrangement in een hotel in een van de bekende Carnavalssteden van Nederland. Al vanaf € 39,50 per persoon per arrangement!

€ 48,00

Geen zin in Carnaval? Ontvlucht de Carnaval arrangementen!

Carnaval (21-25 februari 2020): je houdt ervan of je vindt het vreselijk! Voor de laatste categorie hier een verzameling van arrangementen om de Carnaval juist te ontvluchten. Voor een lekker rustig weekend, ver weg van al het feestgedruis!

€ 32,50

Verblijf de carnavalsperiode in een bungalow korting tot 40%

De carnavalsperiode is een heerlijke periode om er met het gezin op uit te trekken. Proef de feestelijke carnavalssfeer tijdens een verblijf in Brabant, Limburg of Duitsland!

-40%

 

Carnaval in Nijmegen

Nijmegen transformeert tot Knotsenburg. Op zaterdag wordt de sleutel traditioneel overgedragen maar op zondag is het dan echt tijd voor de optocht!
» Meer over Carnaval in Nijmegen

Carnaval in Maastricht

Maastricht gaat tijdens Carnaval door het leven als Mestreech. Zaterdags komt de Stadsprins aan op het station en op zondag is het tijd voor de Grote Optocht.
» Meer over Carnaval in Maastricht

Carnaval in Eindhoven

Lampegat is de carnavalsnaam van Eindhoven. Tijdens d’n VurTocht op zaterdag verwelkomen carnavalsvierders de Prins waarna er meteen een grote optocht met kostuums en praalwagens is.
» Meer over Carnaval in Eindhoven

Carnaval in Breda

Breda heet ’t Kielegat met Carnaval. Op zaterdag haal je natuurlijk de Prins binnen op het station en op maandag loop je misschien wel mee met de Grote Optocht.
» Lees meer over Carnaval in Breda

Carnaval in Tilburg

Tilburg wordt omgedoopt tot Kruikenstad. Zaterdags wordt de Prins onthaald en op zondag is het tijd voor d’n Opstoet. Lees meer over
» Meer over Carnaval in Tilburg

Carnaval in Den Bosch

Den Bosch verandert in Oeteldonk. Kijk zondag vooral naar het binnenhalen van Prins Amadeiro en zijn gevolg en vergeet niet De Grote Optocht op maandag te bewonderen!
» Meer over Carnaval in Den Bosch

Venlo en Zwaag

Ook noemenswaardig zijn Venlo (Jocus Riék) en hèt Carnaval van het Noorden in Zwaag.

Voordelige hotels met Carnaval

Wil je niets van Carnaval missen? Bezoek dan zeker de optocht op maandag, waarna het feest echt begint. Wil je overnachten? Boek dan voordelig een hotel via Booking.com