Weekendje of nachtje weg tijdens Corona

De meeste vakantieparken en hotels zijn weer open. Overweeg je om tijdens Corona een weekendje of nachtje weg te gaan? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en de beste deals! De hotels en vakantieparken hebben allerlei maatregelen genomen, zodat een verblijf mogelijk is binnen de voorschriften van het RIVM. Zo is alles ingericht op de 1,5 meter samenleving, zijn er voldoende ontsmettingsmiddelen voor handen, wordt er contactloos gewerkt, enz. Wil je weten wat er wel en niet mogelijk is tijdens een verblijf bij de hotels en vakantieparken, bekijk dan ons blog over de Corona maatregelen van hotels en vakantieparken.

Aanbod vakantieparken, hotels, campings en huisjes tijdens Corona

- Fletcher Hotels - Kosteloos annuleren, restaurants zijn open en aangepast aan de 1,5 meter samenleving
- Voordeeluitjes - Kijk welke hotels dankzij Corona maatregelen geopend zijn
- Landal GreenParks - De meeste vakantieparken zijn geopend en zijn Corona-proof
- Roompot - Parken zijn geopend en bezorgen je diner aan de deur!
- Center Parcs - De Nederlandse vakantieparken openen vanaf 20 mei hun deuren
- TopParken - Ruime bungalows met grote tuin en nú mooie aanbiedingen
- Slagharen - Boek het vakantiepark incl. toegang attractiepark (max. 30% van de capaciteit, dus geen rijen).

 1. 1

  Corona-proof vakantie vieren, dat kan prima!

  Vakantiepark De Leistert is zeer ruim opgezet, waardoor voldoende afstand houden heel eenvoudig is. Dit geldt ook op de camping. Boek een kampeerplek met privé sanitair, Glamping Tent, Safaritent of een Leistert Lodge. De bungalows zijn nu tijdelijk extra scherp geprijsd.
 2. 2

  Een onvergetelijke vakantie midden in de natuur

  Ontsnap uit je dagelijkse sleur en trek de natuur in. Boek een bungalow op een van de Landal vakantieparken en geniet van de rust en ruimte. De meeste Landal vakantieparken zijn geopend.
 3. 3

  Even lekker weg? Boek een bungalow bij Roompot

  De meeste vakantieparken van Roompot zijn geopend en treffen maatregelen. Laat je snacks en maaltijden bij uw vakantiewoning bezorgen, huur een fiets en ontdek de omgeving of laat de kinderen spelen in de binnen of buiten speeltuin. Daarnaast zijn er nu mooie aanbiedingen te vinden.
 4. 4

  Boek nu uw Fletcher hotel in Nederland - kosteloos annuleren

  Bij Fletcher kan je genieten van een nachtje of weekendje weg, ook tijdens Corona. Geniet van een lekker diner in het restaurant, drink een drankje op het terras of waan je in luxe en neem een ontbijt op bed. Alle hotels van Fletcher zijn gereed gemaakt voor de 1,5 meter samenleving.
 5. 5

  Slagharen opent 30 mei hun deuren!

  Boek nu alvast een weekendje weg. Vakantieparkgasten mogen gratis en onbeperkt naar het attractiepark en Aqua Mexicana. Daarnaast mag max 30% van de capaciteit benut worden nav Corona maatregelen dus het zal een stuk rustiger zijn bij de attracties.
 6. 6

  Luxe en ruime vakantiewoningen in de natuur

  De vakantieparken van Topparken zijn ruim opgezet en de vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor je niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Daarnaast bezorgen de restaurants het eten bij je woning dus kan je toch genieten van een lekker diner.
 7. 7

  Contactloos verblijf bij Natuurhuisjes.nl

  Sta jij ook te popelen om eropuit te gaan? De natuur in? Om in alle rust en stilte te genieten van de natuur biedt Natuurhuisjes een contactloos verblijf aan. Zo kun je in een natuurhuisje verblijven zonder met anderen in contact te komen.
 8. 8

  Stayokay is weer open!

  Boek een lekker weekendje weg in de stad of in de natuur. Bij Stayokay kan je voordelig overnachten inclusief ontbijt. In alle hostels zijn corona maatregelen genomen en zo kunnen ook de restaurants en de bar weer open voor hotelgasten.
 9. 9

  Center Parcs opent vanaf 20 mei weer haar parken!

  De parken gaan weer open vanaf 20 mei en bieden een aangepast aanbod aan. Zoals het bezorgen van een diner in de cottage, tot aangepaste activiteiten voor het hele gezin zoals een knutselpakket voor in de cottage. Ook Aqua Mundo gaat weer open waar wordt gewerkt met een gelimiteerd aantal gasten in tijdblokken.
 10. 10

  Boek een verblijf bij Duinrell met gratis toegang tot het attractiepark

  Duinrell gaat weer open! Verblijf op Duinrell en geniet van gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark en 2 uur per dag Tikibad. Door de corona maatregelen worden er maar een max aantal bezoekers toegelaten dus kan je in alle rust genieten van de attracties.
 11. 11

  Voordelige hotel arrangementen van Voordeeluitjes

  Even lekker weg naar een hotel dat kan met de mooie arrangementen en aanbiedingen van voordeeluitjes. De hotels hebben inmiddels de nodige coronamaatregelen getroffen en kunnen hun gasten verwelkomen met een drankje.