Weekendje of nachtje weg tijdens Corona

De meeste vakantieparken en hotels zijn weer open. Overweeg je om tijdens Corona een weekendje of nachtje weg te gaan? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en de beste deals! De hotels en vakantieparken hebben allerlei maatregelen genomen, zodat een verblijf mogelijk is binnen de voorschriften van het RIVM. Zo is alles ingericht op de 1,5 meter samenleving, zijn er voldoende ontsmettingsmiddelen voor handen, wordt er contactloos gewerkt, enz. Wil je weten wat er wel en niet mogelijk is tijdens een verblijf bij de hotels en vakantieparken, bekijk dan ons blog over de Corona maatregelen van hotels en vakantieparken.

Aanbod vakantieparken, hotels, campings en huisjes tijdens Corona

- Fletcher Hotels - Hotels, restaurants en bars zijn open. Kosteloos annuleren. Volop gebruik van faciliteiten.
- Voordeeluitjes - De hotels en restaurants zijn weer geopend. De meeste faciliteiten ook dit verschilt per hotel.
- Landal GreenParks - Zorgeloos boeken met de speciale corona-omboekflexibiliteit.
- Roompot - Parken zijn geopend en de meeste faciliteiten ook. Zwembaden ovb van reservering
- Center Parcs - Faciliteiten en restaurants zijn geopend. Zwembaden beperkt geopend op reservering.
- TopParken - Restaurants en alle parken zijn geopend. Zwembaden zijn beperkt geopend.
- Slagharen - Vakantiepark, attractiepark en waterpark geopend.

 1. 1

  Hotels incl. take-away ontbijt va € 49 per kamer per nacht!

  Voordeel Specials: de beste prijzen voor een hotel inclusief ontbijt vanaf € 49 per kamer per nacht! € 49
 2. 2

  In room dining special va € 55,-

  Of je nu twee of drie dagen wilt genieten. Het kan met de In Room Dining Special van Fletcher! Een of twee comfortabele overnachtingen, heerlijk 2-gangen à la carte diner op de kamer geserveerd en in de ochtend een uitgebreid ontbijt. € 55
 3. 3

  Boek nu uw Fletcher hotel in Nederland - kosteloos annuleren

  Bij Fletcher kan je genieten van een nachtje of weekendje weg, ook tijdens Corona. Geniet van een lekker diner in het restaurant en waan je in luxe en neem een ontbijt op bed. Alle hotels van Fletcher zijn gereed gemaakt voor de 1,5 meter samenleving.
 4. 4

  Boek een verblijf bij Duinrell met gratis toegang tot het attractiepark

  Verblijf tijdens Corona op Duinrell en geniet van gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark en 2 uur per dag Tikibad. Door de corona maatregelen worden er maar een max aantal bezoekers toegelaten dus kan je in alle rust genieten van de attracties.
 5. 5

  Stayokay is weer open!

  Boek een lekker weekendje weg in de stad of in de natuur. Bij Stayokay kan je voordelig overnachten inclusief ontbijt. In alle hostels zijn corona maatregelen genomen en zo kunnen ook de restaurants en de bar weer open voor hotelgasten.
 6. 6

  Even lekker weg? Boek een bungalow bij Roompot

  De vakantieparken van Roompot zijn geopend en treffen maatregelen. Huur een fiets en ontdek de omgeving of laat de kinderen spelen in de binnen of buiten speeltuin. De meeste faciliteiten zijn weer geopend. Daarnaast zijn er nu mooie aanbiedingen te vinden.
 7. 7

  Zorgeloze verblijf op de vakantieparken van Center Parcs

  De vakantieparken van Center Parcs zijn geopend en bieden een aangepast aanbod aan. Zoals het bezorgen van een diner in de cottage, tot aangepaste activiteiten voor het hele gezin zoals een knutselpakket voor in de cottage. Ook de zwembaden zijn geopend. Er wordt gewerkt met een gelimiteerd aantal gasten in tijdblokken.
 8. 8

  Corona-proof vakantie vieren, dat kan prima!

  Vakantiepark De Leistert is zeer ruim opgezet, waardoor voldoende afstand houden heel eenvoudig is. De bungalows zijn nu tijdelijk extra scherp geprijsd. De faciliteiten en restaurants zijn geopend. Ook het subtropisch zwembad is geopend en werkt met tijdsloten.
 9. 9

  Halfpension Special: Overnachting inclusief ontbijt en diner va € 44,50

  Halfpension Special: Overnachting inclusief TAKE AWAY ontbijt en diner vanaf € 44,50 voor 2 personen! € 44,50
 10. 10

  Eten en drinken in het hotel? Ja, de restaurants zijn weer geopend!

  Boekt u een hotel met diner, dan kunt u uw ontbijt, lunch of diner op een afgesproken tijd afhalen in het hotel en nuttigen op uw hotelkamer. Zo kunt u toch nog een heerlijk weekendje of nachtje weg boeken en genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. € 24
 11. 11

  Een onvergetelijke vakantie midden in de natuur

  Ontsnap uit je dagelijkse sleur en trek de natuur in. Boek een bungalow op een van de Landal vakantieparken en geniet van de rust en ruimte. De Landal vakantieparken zijn geopend en de meeste faciliteiten ook weer.
 12. 12

  Voordelige hotel arrangementen van Voordeeluitjes

  Even lekker weg naar een hotel dat kan met de mooie arrangementen en aanbiedingen van voordeeluitjes. De hotels hebben inmiddels de nodige coronamaatregelen getroffen en kunnen hun gasten verwelkomen met een drankje en een hapje.
 13. 13

  Culinaire arrangementen al v.a. € 67,50 per 2 personen!

  Geniet van een culinair weekendje weg met de DinerSpecials van HotelSpecials. Boek een culinair arrangement inclusief ontbijt en diner, al vanaf € 67,50 per 2 persoonskamer per nacht! € 67,50
 14. 14

  Verblijf zorgeloos in een natuurhuisje zonder contact met anderen

  Om in alle rust en stilte te genieten van de natuur biedt Natuurhuisjes een contactloos verblijf aan. Zo kun je tijdens de coronaperiode zorgeloos in een natuurhuisje verblijven zonder met anderen in contact te komen.
 15. 15

  Luxe en ruime vakantiewoningen in de natuur

  De vakantieparken van Topparken zijn ruim opgezet en de vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor je niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Daarnaast bezorgen de restaurants het eten bij je woning dus kan je toch genieten van een lekker diner.
 16. 16

  Attractie- en Vakantiepark Slagharen is gewoon geopend!

  Attractie- en Vakantiepark Slagharen is gewoon geopend. De opgestelde coronamaatregelen worden strikt nageleefd. Vakantieparkgasten mogen gratis en onbeperkt naar het attractiepark. Voor het zwembad Aqua Mexicana wordt gewerkt met reserveringen in tijdsloten.