Dagje fietsen of hotel met fietsarrangement

Even weg met de fiets? Nederland is het fietsland bij uitstek. Ga er lekker op uit en geniet van een fiets arrangement aan zee of in het bos. Een fietsarrangement is niet compleet zonder een heerlijk hotel waar je lekker geniet van een goede hotelkamer en een smakelijke maaltijd. Op Evenweg.nl vind je niet alleen de beste fiets arrangementen, maar ook informatie en acties voor fietsverhuur en interessante fietsroutes.

Fietsarrangementen met tot 58% korting

Ontdek je een streek het liefst met de fiets? Dan is ons ruime aanbod van fietsweekends vast wat voor jou! Ontdek de prachtigste landschappen op een tweewieler: langs de vlakke kust, door het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen.

- 58%

3- of 4-daagse Fietsarrangementen in Nederland vanaf € 87,40

Boek een fietsarrangement bij een van de Fletcher hotels op unieke locaties in de natuur. Unieke plekjes om er lekker op uit te trekken, te voet of met de fiets! Het fietsarrangement is inclusief overnachting, ontbijt en diner, fietsroutes en een lunchpakketje. Vanaf € 87,40 pp!

€ 87,40

Complete 3-daagse fietsvakanties Nederland va € 245 pp

Complete comfortabele fietsvakanties door de mooiste plekken van Nederland, inclusief overnachtingen, ontbijt, lunchpakketten, bagagevervoer, routeboekjes en fietsknooppuntenkaarten vanaf € 245 pp (3 dagen).

€ 245

Fietsarrangement: 3 dgn hostel + ontbijt + fietshuur vanaf € 66,75

Stap op de fiets en ontdek hoe mooi Nederland is. Vanuit de Staokay hostels heb je alle mogelijkheden! Boek een fietsarrangement inclusief welkomstdrankje, 2x overnachtingen met ontbijt, 1x lunchpakket en 2 dagen fietsverhuur voor maar € 66,75 per persoon!

€ 66,75

Top fiets- vakantieparken van Roompot va € 15 per nacht

Ontdek de prachtige natuur van Nederland en beleef een onvergetelijke fietsvakantie. Met een verblijf op een van de geselecteerde fiets- vakantieparken van Roompot, fietst u vanaf uw vakantieverblijf zo de bossen of de duinen in.

€ 15 pn

Complete 2-daagse fietsarrangementen vanaf € 39 pp

Boek een van de complete fietsarrangement: hotelovernachting inclusief ontbijt en fietsroutes van de omgeving en/of fietshuur! Voordeeluitjes heeft hotels met fietsarrangementen in de mooiste natuurgebieden van Nederland.

€ 39

 

Fiets het Pieterpad

Het Pieterpad is de langste wandelroute in Nederland. De variant voor fietsers is het 574 km lange Fietserpad.
» Het Fietserpad

Fiets!-app

Handig en leuk voor tijdens een dag fietsen: de Fiets!-app. Stippel routes uit, laat je begeleiden en deel je routes via social media.
» De Fiets!-app

Vrienden op de fiets

Als je een meerdaagse fietstocht door Nederland maakt, kan het soms prijzig zijn om elke nacht in een hotel te slapen. Een goedkoop en vooral bijzonder alternatief wordt geboden door de Stichting Vrienden op de Fiets.
» Vrienden op de fiets

Fietsen met GPS systeem

“Vroeger was alles beter.” Nou, niet alles. Want met de opkomst van GPS is het maken van een fietstocht opeens een stuk makkelijker.
» Fietsen met GPS systeem

Fietstijdschriften

Op de hoogte blijven van het laatste fietsnieuws? Lezen over de mooiste fietsroutes. Bekijk de lijst met onze tips voor tijdschriften over wielrennen, mountainbiken en toerfietsen.
» Fietstijdschriften