Dagje fietsen of hotel met fietsarrangement

Even weg met de fiets? Nederland is het fietsland bij uitstek. Ga er lekker op uit en geniet van een fiets arrangement aan zee of in het bos. Een fietsarrangement is niet compleet zonder een heerlijk hotel waar je lekker geniet van een goede hotelkamer en een smakelijke maaltijd. Op Evenweg.nl vind je niet alleen de beste fiets arrangementen, maar ook informatie en acties voor fietsverhuur en interessante fietsroutes.

Fiets Specials van Hotelspecials

Met de Fiets Specials van hotelspecials boek je een kamer inclusief fietshuur en ontbijt vanaf € 51,90 per nacht voor 2 personen!

€ 51,90

Complete 2-daagse fietsarrangementen vanaf € 39 pp

Boek een van de complete fietsarrangement: hotelovernachting inclusief ontbijt en fietsroutes van de omgeving en/of fietshuur! Voordeeluitjes heeft hotels met fietsarrangementen in de mooiste natuurgebieden van Nederland.

€ 39

Fietsvakantie in Nederland va € 149

Bij Pharos Reizen heb je volop keuze als het gaat om een fietsvakantie in Nederland. Ze hebben verschillende routes samengesteld, inclusief comfortabele overnachtingen in een hotel of op een camping. Toerist in eigen land met je partner, het hele gezin of een gezellige groep vrienden. Het kan allemaal met een fietsreis in Nederland.

€ 149

Fietsarrangement: 3 dgn hostel + ontbijt + fietshuur vanaf € 66,75

Stap op de fiets en ontdek hoe mooi Nederland is. Vanuit de Staokay hostels heb je alle mogelijkheden! Boek een fietsarrangement inclusief welkomstdrankje, 2x overnachtingen met ontbijt, 1x lunchpakket en 2 dagen fietsverhuur voor maar € 66,75 per persoon!

€ 66,75

Top fiets- vakantieparken van Roompot va € 15 per nacht

Ontdek de prachtige natuur van Nederland en beleef een onvergetelijke fietsvakantie. Met een verblijf op een van de geselecteerde fiets- vakantieparken van Roompot, fietst u vanaf uw vakantieverblijf zo de bossen of de duinen in.

€ 15 pn

3- of 4-daagse Fietsarrangementen in Nederland vanaf € 79

Herfst 2020 - Boek een fietsarrangement bij een van de Fletcher hotels op unieke locaties in de natuur. Unieke plekjes om er lekker op uit te trekken, te voet of met de fiets! Het fietsarrangement is inclusief overnachting, ontbijt en diner, fietsroutes en een lunchpakketje.

€ 79

 

Fiets het Pieterpad

Het Pieterpad is de langste wandelroute in Nederland. De variant voor fietsers is het 574 km lange Fietserpad.
» Het Fietserpad

Fiets!-app

Handig en leuk voor tijdens een dag fietsen: de Fiets!-app. Stippel routes uit, laat je begeleiden en deel je routes via social media.
» De Fiets!-app

Vrienden op de fiets

Als je een meerdaagse fietstocht door Nederland maakt, kan het soms prijzig zijn om elke nacht in een hotel te slapen. Een goedkoop en vooral bijzonder alternatief wordt geboden door de Stichting Vrienden op de Fiets.
» Vrienden op de fiets

Fietsen met GPS systeem

“Vroeger was alles beter.” Nou, niet alles. Want met de opkomst van GPS is het maken van een fietstocht opeens een stuk makkelijker.
» Fietsen met GPS systeem

Fietstijdschriften

Op de hoogte blijven van het laatste fietsnieuws? Lezen over de mooiste fietsroutes. Bekijk de lijst met onze tips voor tijdschriften over wielrennen, mountainbiken en toerfietsen.
» Fietstijdschriften