3x Midweekje met de auto naar een Europese bestemming

Lekker weg met de auto naar een bestemming in Europa, het biedt een gevoel van vrijheid en avontuur. Je bepaalt zelf de route en stopt waar je maar wil. Zorg voor een mooie to do lijst, een complete reisverzekering en genoeg broodjes en drinken voor onderweg, en je bent klaar voor een weekendje of midweekje met de auto weg. Wij hebben vast drie leuke bestemmingen voor je uitgezocht.

Verken havenstad Hamburg

Een van de ideale bestemmingen voor een autovakantie is de bruisende havenstad Hamburg. Op slechts 4,5 uur rijden van Utrecht bevindt je je al in deze veelzijdige stad vol cultuur, moderne architectuur en heerlijke eetgelegenheden. Hamburg biedt voor elk wat wils, van historische bezienswaardigheden tot trendy hotspots. Of je nu de oude binnenstad wilt verkennen of wilt genieten van de moderne sfeer, Hamburg heeft het allemaal. Zorg ervoor dat je vooraf de nodige informatie inwint over het reizen naar Hamburg, inclusief parkeermogelijkheden en de vereiste milieu sticker.

Havenstad Hamburg bezoeken met een leuke trip.

Het Zwarte Woud

Een andere fantastische bestemming voor een autovakantie is het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland. Op slechts zes uur rijden van Nederland word je ondergedompeld in een betoverend landschap van dichte bossen, schilderachtige dorpjes en imposante bergen. Voor de wandelliefhebbers is dit een topbestemming. Je hebt er ontzettend veel verschillende routes. Maar ook als je niet van wandelen houdt, zit je hier goed. Ontspan in een van de spa’s, boek een fijne accommodatie en neem je boek mee! Vergeet niet om voor vertrek je route te plannen en te genieten van de prachtige uitzichten onderweg.

Het zwarte woud in Duitsland.

Sprookjesachtig Luxemburg

Et voilà, in ongeveer 3,5 uur ben je in Luxemburg aangekomen. Een mooie activiteit waar je met de auto naartoe kunt in Luxemburg, is een tour maken naar de stoeltjeslift in Vianden. Deze lift brengt je vervolgens over een adembenemend mooie vallei. Even doorrijden en je arriveert in een andere mooie omgeving: Müllerthal. Een natuurgebied met mooie bergtoppen, een kletterende waterval en prachtige bebossing. Ook Luxemburg-stad kan niet ontbreken in je roadtrip. Deze hoofdstad beschikt over een scala aan uitzichtpunten omdat Luxemburg-stad gelegen is op een hoge rots. Daarnaast staat Luxemburg bekend om de vele kastelen en burchten die overal nog overeind staan. Rijd voor deze plaatjes bijvoorbeeld naar het kasteel van Bourscheid of Château de Vianden. Genoeg te ontdekken in Europa! Dichterbij dan je denkt. En voor het gemak sluit je een doorlopende reisverzekering af, zodat je altijd met een gerust hart kan vertrekken.

Breng een bezoek aan Luxemburg.

Even weg » Inspiratie » 3x Midweekje met de auto naar een Europese bestemming