Kerstmarkt Maastricht

Magisch Maastricht


Ook dit jaar wordt Maastricht in december weer omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs. Tijdens Magisch Maastricht valt er van alles te beleven in deze leuke stad en komt u alvast helemaal in de kerstsfeer!

Overdekte kerstmarkt in Maastricht


Tijdens Magisch Maastricht kunt u winkelen in een overdekte kerstmarkt met allerlei soorten kraampjes. Geniet van de gezellige sfeer en struin ondertussen de markt af voor de leukste kerstcadeautjes! Tussen het winkelen door kunt u zich opwarmen aan een lekker glaasje glühwein.

Schaatsbaan en reuzenrad


Naast de gezellige kerstmarkt in Maastricht valt er op het Vrijthof nog veel meer te beleven! Zo zorgt de 800m2 grote schaatsbaan ieder jaar weer vol veel vertier en kunt u vanuit het zestig meter hoge reuzenrad genieten van een prachtig uitzicht over de verlichte straatjes van Maastricht. Ook voor kleine kinderen is er genoeg te doen tijdens Magisch Maastricht, zoals een ritje in een ouderwetse carrousel of een spannende ontmoeting met de Kerstman!

Eten, drinken en optredens


Na een dag vol winkel- en schaatsplezier kunt u neerstrijken op het sfeervolle kerstterras. Onder het genot van een warme chocomel met slagroom en een oliebol geniet u van het uitzicht op de Sint Servaas Basiliek. Bent u voldoende uitgerust? Neem dan eens een kijkje in het Vrijthof Paviljoen, waar regelmatig live optredens worden gegeven.

Magische lichtroute


Hoewel de meeste activiteiten vooral op het Vrijthof plaatsvinden, valt er in de rest van de stad ook nog genoeg te doen. Zo kunt u onder meer de Magische Lichtroute volgen, waarmee u door de sfeervol verlichte straatjes van Maastricht wordt geleid. Een hoogtepunt van deze lichtroute is de gigantische kerstboom met maar liefst 12.000 lichtjes!

Sfeerimpressie


Onderstaand filmpje geeft u een goede indruk van de gezellige sfeer tijdens de kerstmarkt in Maastricht:Openingstijden


Kerstmarkt 2018
1 december 2018 t/m 31 december 2018
Officiële website: Kerstmarkt Maastricht
 1. 1

  Weekendje naar de kerstmarkt in Maastricht

  Een weekendje Maastricht is altijd gezellig. In deze bruisende bourgondische stad kun je lekker eten en drinken en kerstinkopen doen! € 55,-
 2. 2

  Kerstmarktarrangement incl. kaartjes voor de kerstmarkt in Valkenburg

  Geniet van een heerlijk verblijf in Maastricht in een uniek hotel en ontdek de kerstmarkten van Maastricht en Valkenburg. Het eeuwenoude Château Bethlehem is door twaalf gevestigde en startende designers omgetoverd tot een hotel met 26 uniek ontworpen kamers. € 88
 3. 3

  Ontdek Magisch Maastricht en verblijf in kasteelhotel vanaf € 55

  Geniet van de gezellige kerstsfeer van Magisch Maastricht en overnacht in een bijzonder kasteel. Het Hotel Buitenplaats Vaeshartelt is gelegen op een prachtig landgoed vlakbij Maastricht en Valkenburg. Boek het kerstshoppen arrangement incl. ontbijtbuffet voor 2, 3 of 4 dagen vanaf € 55,- pp € 55