Hotels in Middelburg

Middelburg Tips: Weekendje | Informatie | Hotels | Restaurants | Omgeving

Natuurlijk moet er geslapen worden in Middelburg. De stad is de moeite waard om een dagje langer te blijven. De stad kent gelukkig verschillende leuke hotels maar een gezellige Bed & Breakfast is ook een optie.

In Résidence Mug kan zowel geslapen, gegeten als gewinkeld worden. De winkel verkoopt diverse streekproducten van het Zeeuwse platteland. Elke laatste dinsdag van de maand is er in het restaurant live muziek. Hotel de Mug biedt 2 suites en 2 hotelkamers in het monumentale pand. Een ontbijtje is bij de prijs inbegrepen. Voor een totaalpakket in het historische centrum van de stad boek je een overnachting bij de Mug.
Vlasmarkt 54-56, 4331 PG, Middelburg

Rustig gelegen op 20 minuten lopen van het centrum van de stad ligt Hotel Middelburg. Het hotel wordt beheerd door een familie en heeft tevens een gezellig restaurant en een bar waar lekkere snacks en cocktails geserveerd worden. Laat je niet misleiden door de buitenkant want de binnenkant biedt een goed bed en een lekker ontbijt.
Bosschaartsweg 2, 4336PB, Middelburg

Midden in het centrum van Middelburg staat een monumentaal pand waarin Hotel aan de Dam gevestigd is. Geniet hier van een ontbijtje met verse jus en Zeeuwse producten. In de besloten stadstuin kan je in de zomer van de zon genieten. Het pand is ontworpen door dezelfde architect als het Paleis op de Dam in Amsterdam.
Dam 31, 4331 GE, Middelburg

Gevestigd in het oudste pand van de stad, langs het water, in een grachtenpand vind je Bed & Breakfast Guesthouse 1560. Ontbijten doe je in de achtertuin of woonkeuken van het guesthouse. Lunchen en dineren kan in een van de vele restaurantjes in de omgeving. De luxe van een hotel en de charmes van een B&B komen samen in Guesthouse 1560.
Kinderdijk 20, 4331 HG, Middelburg


B&B Ganzenhof
in een kleine boerderij waarvan de boerenschuur verbouwd is tot twee gezellige slaapkamers. De B&B beschikt over een terras met tuin en weiland met dieren. Op 3 km van het centrum van de stad met een bushalte op een steenworp afstand. Van hieruit is het heerlijk fietsen door het Zeeuwse landschap. Als je op zoek naar rust bent, dan heb je het hier gevonden.
Noordweg 455, 4333 KD, Middelburg