Drievliet met overnachting

Evenweg.nl > Pretparken > Drievliet

Ben je op zoek naar een knus en gezellig pretpark? Bezoek dan eens Familiepretpark Drievliet in Den Haag. Doordat de attracties in categorieën zijn verdeeld valt er voor jong en oud van alles te beleven. Een perfect dagje uit voor het gezin of zelfs voor een hele familie. Het park is goed te bereiken en beschikt over een ruime parkeerplaats. Met twee restaurants is er genoeg aanbod voor eten en drinken. Kunt u geen oppas vinden voor de hond? Deze mag zelfs ook mee naar binnen. Uiteraard wordt u wel verzocht het dier aan de lijn te houden.

Attracties

Familiepark Drievliet heeft attracties in verschillende categorieën. Op deze manier is er voor elke leeftijd een passende attractie te vinden. Voor de allerkleinsten zijn er speciale kinderattracties. In de kleutertuin kunnen zij naar hartenlust klimmen en klauteren. Er is een nostalgische draaimolen, ze kunnen een rondje in de sleepbootjes of hoog springen op het Dinkelduin. Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit het aanbod. Zijn je kinderen al iets groter dan is het genieten geblazen bij de familie attracties. Samen met papa of mama in een boomstam door de jungle river, schommelen in het piratenschip tot wel 26 meter hoogte of een ritje met de monorail. Voor echte waaghalzen zijn er nog de thrill attracties. Een spektakel is het in de Nautilus, waarbij je met hangende benen hoog in de lucht hangt. Maar ook in de Draaikolk of Kopermijn gaat het er hard aan toe. Wil je deze en nog veel meer andere attracties beleven koop dan absoluut eens tickets voor Familiepark Drievliet.

Shows

Extra leuk van familiepark Drievliet is dat het naast de vele attracties ook nog diverse shows heeft. Het is heerlijk voor kinderen om tussen alle drukte door even iets anders te doen. Na al dat draaien, botsen en vliegen een film kijken geeft weer energie voor de rest van de dag. In het CineMagic 5D theater valt genoeg te zien. Tevens is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het parktheater of bij de jungle show. Voor meer informatie over de diverse shows en de tijdstippen kun je de website van het pretpark raadplegen. Hier vind je altijd de meest actuele info.

De topper

De meest opvallende attractie in familiepark Drievliet is de achtbaan Formule X. Hij valt niet voor niets onder de categorie voor sensatiezoekers. Een bijzonder gegeven is dat deze attractie de eerste X-Car Launch Coster ter wereld is. Binnen twee seconden vliegt de achtbaan met een snelheid van 70 kilometer per uur over de rails. Voordat je van de schrik bekomen bent nadert de volgende klapper: een looping. En alsof dat nog niet genoeg is ga je tot slot met de achtbaantrein door een sensationele kurk. Om in te stappen moet je wel een minimale lengte van 1 meter 30 hebben bereikt.

Een opvallende attractie is de tijdmachine. Hiermee maak je een fietstocht door de lucht! Het leuke van deze attractie is dat je steeds hoger kunt komen door harder te trappen. Met een flinke conditie kun je dus genieten van een steeds mooier uitzicht. Kinderen die kleiner zijn dan 1 meter 20 moeten in de tijdmachine wel onder begeleiding van een volwassene.

Overnachten in de buurt van Drievliet

Omdat het aanbod zo divers is en het park naast de bovengenoemde attracties er nog veel meer bezit, zou je kunnen besluiten een heel weekend van dit uitje te maken. In de directe omgeving van familiepark Drievliet zijn genoeg mogelijkheden om te overnachten. Bekijk op Booking.com de hotels in de buurt van Drievliet. Voor kinderen is het een groot avontuur; logeren dichtbij het pretpark. Kunnen ze maar geen genoeg krijgen van de attracties of zijn ze nog niet overal in geweest? Het is onmogelijk dat je een teleurgesteld kind mee neemt uit het pretpark. Morgen gaan jullie immers weer!