Julianatoren met overnachting

Evenweg.nl > Pretparken > Julianatoren

Julianatoren is een gezellig en sfeervol pretpark gelegen in Apeldoorn, Gelderland. Dit pretpark is al in 1910 geopend, en was in eerste instantie een uitkijktoren. Door de jaren heen heeft het pretpark echter veel transformaties doorstaan en werden er steeds meer attracties aan het park toegevoegd. Inmiddels staat de Julianatoren, mede dankzij de schattige mascottes zoals Jul & Julia, vooral bekend als pretpark dat zich richt op het vermaken van kleine kinderen. De Julianatoren is dan ook het ideale uitje voor gezinnen, die even ongestoord willen genieten in een zeer kindvriendelijk park met leuke attracties en shows.

TIP: Combineer een bezoek aan de Julianatoren met een overnachting! Boek een 2- of 3-daags Julianatoren arrangement bij Fletcher Hotel Apeldoorn. Inclusief ontbijt, diner en entree vanaf € 67,45 pp.

Kindvriendelijke attracties

De Julianatoren telt zo’n 62 attracties. Zo vind je in het park een speciale kinderachtbaan de ‘Jul’s Rollerskates’, een mini wildwaterbaan genaamd de ‘Springende Piraat’ en een spannende ‘Griezeltunnel’. Uiteraard vind je in het park ook leuke speeltoestellen, een zweefmolen, botsautootjes, een draaimolen, ballenbak, trampolines en nog veel meer! Alle attracties zijn geschikt voor de allerkleinste kinderen, maar ook de ouders kunnen natuurlijk gezellig meedoen en meespelen. Maak bijvoorbeeld eens met het hele gezin een rondtochtje met een treintje, autootje, bootje of helikopter. Vergeet daarnaast niet de huisjes van Jul & Julia te bezichtigen. Hebben jullie na alle attracties en het spelen trek gekregen? Haal dan eens een zoete lekkernij zoals een suikerspin, popcorn of ijs in het mierzoete ‘Suikerspinhuisje’ van Mevrouw Suikerspin.

De hele dag door gezellige shows

Elke dag wordt de openingsshow verzorgd door de muizen Jul & Julia. Met een leuk dansje en liedje staan zij altijd weer vol energie paraat om de bezoekers een warm welkom te heten. Na de openingsshow is er een mogelijkheid om een meet & greet met de mascottes bij te wonen. Wil je ook tijdens het bezoeken van de attracties door even op adem komen met een leuke show? Jul & Julia verzorgen bijna elk uur op verschillende plekken in het park voorstellingen met verschillende thema’s zoals een ‘Wild West Show’ en ‘Safari Show’. Uiteraard sluiten de mascottes ook de dag weer af met een speciaal ‘Swing Uitzwaai Feest’. Daarnaast vind je in de Julianatoren regelmatig bijzondere shows, zoals ‘De Grote Spookshow’ rond Halloween.

Evenementen in de Julianatoren

Wil je de kinderen graag verassen met een bijzonder evenement? Ontdek dan eens de speciale ‘Cas de Ranger experience’. Cas de Ranger neemt avontuurlijke kinderen graag mee naar het bos achter het pretpark, voor een spannende tour met opdrachten. Na het succesvol afronden van de tour, mogen de kinderen zich een echte ranger noemen! Overigens is Cas de Ranger in de weekenden en schoolvakanties ook regelmatig te bewonderen op de showheuvel in het picknickbos. Dit is dus het ideale moment om je picknick te combineren met een ontmoeting met Cas de Ranger.

Overnachten in de buurt van de Julianatoren

Aangezien een bezoek aan de Julianatoren best vermoeiend kan zijn, kun je er voor kiezen om er een heel weekend weg of korte vakantie van te maken. Zo vind je in Apeldoorn zelf het Fletcher Hotel Apeldoorn. In dit luxe hotel vind je een wellnesscentrum en kun je je bezoek aan de Julianatoren makkelijk combineren met een uitstapje naar bijvoorbeeld het Nationaal Park De Hoge Veluwe, de Apenheul of Paleis het Loo. Bekijk ook het 2- of 3-daags Julianatoren arrangement van Fletcher Hotel Apeldoorn.

Wil je liever overnachten op een vakantiepark? Dan is Landal Rabbit Hill een aanrader. Dit sfeervolle vakantiepark met camping bevindt zich midden op de Veluwe en slechts 10 km vanaf de Julianatoren. Bovendien komt Mevrouw Suikerspin (van het mierzoete ‘Suikerspinhuisje’) elke zaterdagmorgen een verhaaltje voorlezen op het vakantiepark!

Julianatoren hotelarrangementen en aanbiedingen

  1. 1

    Bungalowparken bij Julianatoren

    Boek bij Bungalows.nl een huisje op een nabijgelegen bungalowpark en geniet een hele week, weekend of midweek van Julianatoren! - 30%
  2. 2

    2-, of 3-daags Julianatoren Arrangement vanaf €68,00

    Boek een 2-, of 3-daags Julianatoren Arrangement bij Hotel-Restaurant Apeldoorn en verras de kinderen met een avontuurlijke dag in Julianatoren. Dit is inclusief entree pretpark Julianatoren. € 68