Walibi Holland met overnachting en hotelarrangementen

Evenweg.nl > Pretparken > Walibi Holland

Walibi Holland is een van Nederlands spannendste attractieparken. Het motto van dit pretpark, gelegen in Biddinghuizen, is dan ook het toepasselijke #hardgaan. Je vindt in het park verschillende achtbanen en andere heftige attracties. Ben je niet zo’n durfal? Ook dan is er in het park genoeg te beleven. Ontdek bijvoorbeeld eens de speciale evenementen of geniet van het mooie uitzicht vanuit het reuzenrad ‘La Grande Roue’. Daarnaast vind je bij Walibi Holland het ‘Walibi Play Land’, speciaal gericht op de allerkleinste bezoekers van het park. De diversiteit aan attracties maakt dit pretpark het ideale uitje voor het hele gezin!

De spannendste achtbanen!

Ben jij een echte thrillseeker? In Walibi Holland vind je maar liefst 10 achtbanen, dus je hoeft je zeker niet te vervelen! Zo vind je er onder andere de ‘Goliath’, de snelste én hoogste achtbaan van de Benelux. Met een snelheid van zo’n 106 km kun jij door een sensationele baan met looping heenrazen. Ook de ‘Space Shot’, waarbij je kunt genieten van een prachtig uitzicht op 60 meter én een vrije val is een echte aanrader. Uiteraard mag je ook de nieuwste attractie de ‘Lost Gravity’ en de klassieke houten achtbaan de ‘Robin Hood’ niet overslaan tijdens je bezoekje aan Biddinghuizen.

Attracties voor het hele gezin

Bezoek jij Walibi Holland met het hele gezin of ben je na alle wilde achtbanen toe aan een iets minder heftige attractie? Ontdek dan eens de wildwaterbanen ‘El Rio Grande’ en de ‘Crazy River’. Daarna kun je heerlijk opdrogen in de zweefmolen de ‘Super Swing’ of de heftig draaiende attractie de ‘Spinning Vibe’. Voor de allerkleinsten zijn er ook verschillende leuke attracties te vinden. Bezoek bijvoorbeeld de kinderachtbaan de ‘Drako’ of bewonder het park vanuit een treintje met de ‘W.A.B World Tour’! Tot slot zijn de botsautootjes, de theekopjes ‘Pavillon de thé’ en het rondrijden in oldtimers in de ‘Le Tour Des Jardins’ leuk om te ondernemen met de hele familie.

Speciale evenementen

Wil jij nog meer genieten van je bezoek aan Walibi Holland? Bezoek dan eens een van de speciale evenementen van dit leuke pretpark. Een goed voorbeeld zijn de ‘Halloween Fright Nights’. Tijdens dit evenement kun je heerlijk griezelen in een van de ‘scare zones’ van het park. Bovendien staat het hele park in het teken van Halloween en zul je de vreemdste en engste figuren tegen het lijf lopen! Ook in de zomer heeft Walibi Holland regelmatig speciale festivals met verschillende thema’s.

Overnachten in Biddinghuizen en omgeving

Wil jij een heel weekend genieten van Walibi Holland? Dan is een overnachting in een vakantiehuisje of villa in ‘Walibi Village’ een ideale optie. Je kunt hier een losse overnachting boeken of een compleet arrangement. Na een lange dag in het pretpark kun je hier heerlijk tot rust komen. En de volgende ochtend na het ontbijt kun je natuurlijk weer meteen het park in! Wil je liever ook wat van de omgeving van Biddinghuizen ontdekken? Dan kun je overnachten in een hotel in de omgeving. Een hotel in de omgeving van Walibi Holland is bovendien een ideale uitvalbasis als je je bezoek aan het pretpark wilt combineren met een rustgevende wandel- of fietstocht over de Veluwe. Tot slot is een verblijf in Center Parcs De Eemhof een goed idee als je van je uitje naar Walibi Holland een volledig weekendje weg wilt maken!

Walibi Holland hotelarrangementen en aanbiedingen

  1. 1

    Bezoek Walibi en slaap er pal naast in Walibi Village met gratis entree

    Pal naast attractiepark Walibi ligt Walibi Village. Na een dag vol adrenaline in Walibi Holland kun je in een van de 142 comfortabele bungalows heerlijk ontspannen. Bovendien mag je de volgende dag wéér het park op, GRATIS! Ideaal voor families en vriendengroepen die zin hebben in meerdere dagen HARDGAAN in Walibi! - %
  2. 2

    Vakantiepark in de buurt van een pretpark met 50% korting!

    Combineer een verblijf op een vakantiepark met uitstapje naar een pretpark! Rij na een dag vol plezier bij bijvoorbeeld de Efteling, Walibi, Duinrell of Plopsa niet meteen naar huis, maar overnacht het hele weekend op een vakantiepark in de buurt. -50%