3 hostels in Amsterdam

Wij zijn dol op Amsterdam! In onze hoofdstad is er altijd wat te beleven.

Ga shoppen in de 9 straatjes, ontdek de stad op een fiets, verdwaal in het Vondepark of vaar over de grachten met een rondvaart. Alles is mogelijk!

Waarom Stayokay?

Plan je dag in zoals jij dat wilt. En overnachten? Dat doe je natuurlijk bij Stayokay. We hebben maar liefst drie Amsterdamse hostels op unieke locaties!

  • Privé- en gedeelde kamers
  • Eigen badkamer Vondelpark & Oost
  • Lekkere trek? Elk hostel heeft een gezellige bar en restaurant.
  • Members krijgen 10% korting op de overnachting en aan de bar

En onze top tip? Ontdek de stad op de Stayokay fiets, like a local!

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Midden in het beroemdste park van Nederland!

Stayokay Vondelpark is de place to be! Dit beroemde hostel ligt in het groene hart van de stad en is de perfecte plek om reizigers van over de hele wereld te ontmoeten. Slapen doe je in een privé of gedeelde kamer met eigen douche en toilet. Vanuit het hostel sta je binnen no-time op het Leidseplein. 

Bekijk hostel

Stayokay Amsterdam Oost

Typisch Amsterdam!

Wil je het echte Amsterdam leren kennen? Kom dan naar Amsterdam Oost! Dit leuke hostel ligt midden in de hippe Indische buurt met een leuke mix aan winkels en restaurants. De kamers zijn modern en heerlijk relaxen doe je in onze bar/ restaurant The 5th. Verder stopt er een tram voor de deur die je binnen 15 minuten naar het centrum brengt. 

Bekijk hostel

Stayokay Amsterdam Stadsdoelen

Hartje centrum!

Voor degenen die midden (maar dan ook écht midden) in de stad willen logeren, die moeten naar Stayokay Stadsdoelen! Dit monumentale grachtenpand zorgt voor een mega unieke hostelbeleving. Stadsdoelen is de perfecte locatie voor backpackers, want dit hostel is razend populair onder reizigers van over de hele wereld. Drink een drankje in onze gezellige bar met uitkijk over de grachten. 

(Dit hostel is tijdelijk gesloten.) 

Met je groep

Lounge in Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark

Wil je samen met je school, sport- of vrienden­groep naar Amsterdam? Verblijf dan in een van onze hostels.

Groepen in Amsterdam

Vergaderen

Meeting Room in Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark

Wil je een keer op een unieke plek vergaderen? Wij bieden flexibele ruimtes aan. Daarnaast steun je het goede doel Stay4all.

Meeting Rooms

Andere steden

Stayokay Hostel Den Haag

Meer steden ontdekken is altijd leuk. Door heel Nederland hebben we nog genoeg leuke plekken om een stedentrip te houden.

Steden in Nederland