Zoek & boek
vanaf €98
inclusief treintickets

Kerstshoppen in sfeervol Londen

Kerstshoppen Londen: boek hier je citytrip met de ferry & trein!

Kerstshoppen in Londen
Laat je betoveren door de magie van Londen tijdens de kerstperiode. Medio november wordt traditioneel de kerstverlichting ontstoken op Regent Street en vanaf dat moment is Londen gehuld in kerstsferen. Bezoek de kerstmarkt Winter Wonderland, de vele winkels in Oxford Street en Regent Street, maar vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan Harrods. Dit wereldberoemde warenhuis telt vijf verdiepingen en is gehuld in kerstsfeer, hier zult u absoluut een uniek kerstcadeau vinden! Wanneer zien we u aan boord?

Comfortabele reis naar Londen

De meest comfortabele stedentrip naar Londen boekt u bij ons vanaf €98. In dit arrangement is tevens een treinretour Harwich - Londen Liverpool Street Station opgenomen. U kunt echt naar hartenlust shoppen, want Stena Line kent namelijk geen bagagebeperking. Met onze Superferry’s en de trein is kerstshoppen in Londen dus wel heel aantrekkelijk! Aan boord kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten, waaronder restaurants, bars, Duty Free on board shop, bioscoop, een gokje wagen in het casino en nog veel meer. Zo reist u zeer ontspannen en komt u uitgerust aan. Na uw overtocht stapt u aan boord van de trein in Harwich, welke u naar hartje Londen brengt


Prijzen ferry en trein naar Londen

Hoek van Holland - Elk 'Greater Anglia' station
ENKELE REIS RETOUR
Dagafvaart v.a. € 49* v.a. € 98
Nachtafvaart** v.a. € 76,50 v.a. € 153
Elk NS station in Nederland - Elk 'Greater Anglia' station

ENKELE REIS RETOUR
Dagafvaart v.a. € 66 v.a. € 132
Nachtafvaart** v.a. € 93,50 v.a. € 187

Prijzen per persoon

* Dit is het goedkoopste, online vanaf tarief en is afhankelijk van beschikbaarheid. Uitsluitend beschikbaar voor boekingen langer dan 7 dagen voor vertrek. Groeps- en kindertarieven zijn op aanvraag beschikbaar.
** De tarieven van de nachtafvaart zijn op basis van een 2 persoons binnenhut (€ 55) in het laagseizoen. Alle tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Met ons Flexi product ervaar je veel flexibiliteit en zekerheid op de door jouw gewenste overtocht. Boek nu!

Ferry & trein dienstregeling
Dienstregeling

Hier vindt u de dienstregeling van de schepen van Nederland naar Engeland en de trein dienstregeling van Amsterdam naar Londen en Cambridge. Handig om naar de beste aansluiting te zoeken of om uw reis te plannen.

Bekijk de dienstregeling »

Zoek en boek hotel in Londen
Hotels in Londen

Wilt u langer genieten van Londen in kerstsfeer? Boek uw hotelovernachting in Londen bij Stena Line! Naast hotel accommodaties bieden wij ook bed & breakfast, pensions, vakantiehuizen, enz.


Bekijk het uitgebreide aanbod »

Er is een fout opgetreden.