Evenweg.nl    Sinterklaas

Dagje of weekendje weg met Sinterklaas

De winter komt steeds dichterbij en de eerste chocoladeletters liggen alweer in de winkels. Dat kan maar één ding betekenen: Sinterklaas is weer in het land! Vier dit gezellig samen met je familie of vrienden door de landelijke intocht te bezoeken of een weekendje weg te gaan.

Een groot feest op het Landgoed van Sinterklaas op Duinrell!

Bezoek het Landgoed van Sinterklaas op Duinrell! Bezoek het Huis van Sinterklaas en ontdek waar de Pieten slapen of volg een les in de Pietenschool. Swing mee tijdens het SiSaSinterklaasconcert en bewonder de magische Pieten Parade. Blijf je slapen op het park? Dan krijg je tijdens jouw sinterklaasweekend iedere dag onbeperkt toegang tot het attractiepark en Tikibad.

€ 249

Sinterklaas vieren bij Hof van Saksen is één groot feest!

2018 - Bij Hof van Saksen is Sinterklaas één groot feest. Bij de Knutsel Academie een eigen schoentje maken, en daarna zetten. Zie de Pieten aan het werk bij de Pietenboerderij! Of komen ze langs in de boerderij? Reserveer een Sintverblijf vanaf € 339 voor een 4-persoonsboerderij.

€ 339

Vier Sinterklaas bij Landal! Boek een sinterklaasverblijf va € 99.

2018 - Op de vakantieparken van Landal wordt groots uitgepakt met Sinterklaas: alle kinderen mogen hun schoen zetten, je kunt je eigen pepernoten bakken en natuurlijk swingen bij het spetterende sinterklaasfeest! Boek een sinterklaasverblijf al vanaf € 99 in de periode 16 november tot 7 december 2018!

€ 99

Een weekend vol speciale sinterklaasactiviteiten bij Dierenbos!

2018 - Als Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn betekent dit veel gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten. Vakantiepark Dierenbos organiseert deze periode speciale sinterklaasactiviteiten, zoals een pietendisco, je eigen schoentje knutselen, pepernoten bakken en meedoen aan de pieten school.

€ 152

Pakjesavond vier je samen in een knusse bungalow vanaf € 83

2018 - Samen liedjes zingen, pepernoten eten en natuurlijk vooral heel veel cadeautjes uitpakken! Verblijf rond pakjesavond op een van van de Roompot vakantieparken en geniet samen van dit heerlijke avondje. Maak het helemaal compleet met een Pietenbezoek in jullie bungalow! Twee pieten komen dan 10 minuten langs en zingen liedjes met de kinderen.

€ 83

Volop Sinterklaasactiviteiten bij Center Parcs!

Van 16 november tot 6 december 2018 bezoekt Sinterklaas Center Parcs. Kijk die kindergezichtjes glunderen als hij samen met zijn Pieten aankomt. Met vele Sinterklaas activiteiten, zoals Pakjesbezorgservice, Sinterklaas Show, Sinterklaas Kids Bingo, Wannabe een Pepernotenpiet en meer!

€ 89

Beleef Sinterklaas in een Afrikaans jasje in Safaripark Beekse Bergen

2018 - Sinterklaas bij Vakantiepark Beekse Bergen staat voor gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten. Met een speciaal Sinterklaas-animatieprogramma. Doe mee met pepernoten- en schoorsteenspelletjes, knutsel een safari stoomboot, laat je schminken en zet natuurlijk je schoentje! Boek in de Sinterklaasperiode een weekend een 5p chalet vanaf € 282.

€ 282

 

De leukste Sinterklaasintochten 2018

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in Zaanstad op 17 november 2018. Is Zaanstad net wat te ver? Ga dan naar één van de andere sfeervolle intochten bij jou in de buurt.
» De leukste Sinterklaasintochten

Bezoek het Pietendorp in Enkhuizen

Bezoek van 26 november t/m 27 november het Pietendorp In het Zuiderzeemuseum. Daar is alles aanwezig wat de Zwarte Pieten gedurende hun verblijf in Nederland nodig hebben.
» Pietendorp!