Uit agenda

Van film festival tot hobbybeurs en van tentoonstelling tot feestdagen, er is het hele jaar door genoeg te doen in het hele land. Maar welke uitjes zijn er binnenkort en de moeite waard? Onze uit-agenda selecteert voor jou de leukste activiteiten en tips zodat je niet meer hoeft te zoeken. Of het nou gezinsuitjes zijn, een cultureel uitstapje of iets muzikaals, in onze uit-agenda vind je het allemaal!

Tip:

Keukenhof

Lisse - 22 maart t/m 13 mei

Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Spring Utrecht

Utrecht - 17 mei t/m 26 mei

SPRING is terug! Na de geslaagde eerste editie van ons nieuwe festival SPRING in Autumn afgelopen oktober, keert SPRING in mei terug in de vertrouwde tiendaagse vorm.

Midlentedag - en Boekenmarkt

Bennekom - 28 april

Op zaterdag 28 april vindt in het Bennekomse centrum de Midlentedag plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur zijn in de Dorpsstraat en op het Van Slootenplein bloemen- en boekenkramen te vinden. Vanzelfsprekend is er ook live muziek en zijn er kinderattracties.

Pinksterfestival Brummen

Brummen - 18 mei t/m 21 mei

Alweer voor het vierde jaar kunt u ook dit keer tijdens het Pinksterfestival uw theaterhart laten kloppen op het Marktplein in Brummen.

Kingdance

Zwolle - 27 april

Kingdance Zwolle is hét dance event op koningsnacht- en dag in Zwolle. Op het parkeerterrein van de IJsselhallen gaat het weer een compleet gekkenhuis worden!

Bevrijdingsfestival Den Haag

Den Haag - 5 mei

Het Bevrijdingsfestival Den Haag biedt debat, literatuur, cabaret, muziek en nog veel meer met o.a. Rondé, Candy Dulfer en Di-rect. Vier Bevrijdingsdag!

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Rotterdam - 5 mei

Vier Bevrijdingsdag op het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Rotterdam. Luister gratis o.a. naar urban, psychedelic, indie en disco in hartje Rotterdam.

90’s no limits

Bergen op Zoom - 12 mei

90s No Limits is terug op 12 mei 2018 met een dikke line up!

Nacht van Oranje

Rotterdam - 26 april

Zing mee met de grootste Nederlandstalige hits van Lee Towers, André Hazes, Wolter Kroes en vele anderen tijdens de Nacht van Oranje in de Koningsnacht.

Vrijland Festival

Amsterdam - 5 mei

Vrijland Festival biedt een heel uiteenlopend scala van artiesten uit de house en techno tijdens dit Bevrijdingsfestival op Bevrijdingsdag in Amsterdam.

FLORALIËN Nederland

’s Hertogensbosch - 4 mei t/m 13 mei

Ontdek de wereld van bloemen en planten op dé internationale expo FLORALIËN.

't Veluws Zandsculpturenfestijn 2018

Garderen - 13 april t/m 27 oktober

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is geopend vanaf 13 april t/m 28 oktober 2018. NIET OP ZONDAG Van maandag t/m zaterdag.

Dance4Liberation

Zwolle - 5 mei

Zwolle staat bekend om het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland: Dance4Liberation.

Libelle Zomerweek

Almere - 21 mei t/m 27 mei

De Libelle Zomerweek is een week lang een feestje vieren en inspiratie opdoen, proeven, kijken, luisteren én shoppen. Doe mee aan workshops en woon optredens bij.

Nationale viering Koningsdag Groningen

Groningen - 27 april

Koning Willem Alexander bezoekt met zijn familie op 27 april 2018 de stad Groningen.

Animal Event

Hilvarenbeek - 4 mei t/m 6 mei

Animal Event is het grootste dierenevenement in Nederland, met o.a. honderden huisdieren, verenigingen, bedrijven en demonstraties van Martin Gaus e.a.