Uit agenda

Van film festival tot hobbybeurs en van tentoonstelling tot feestdagen, er is het hele jaar door genoeg te doen in het hele land. Maar welke uitjes zijn er binnenkort en de moeite waard? Onze uit-agenda selecteert voor jou de leukste activiteiten en tips zodat je niet meer hoeft te zoeken. Of het nou gezinsuitjes zijn, een cultureel uitstapje of iets muzikaals, in onze uit-agenda vind je het allemaal!

Tip:

Keukenhof

Lisse - 21 maart t/m 19 mei

Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren.

Spring Utrecht

Utrecht - 16 mei t/m 24 mei

SPRING organiseert jaarlijks twee festivals in Utrecht voor een divers en nieuwsgierig publiek; het tiendaagse SPRING Performing Arts Festival in mei en het driedaagse SPRING in Autumn in het najaar.

Classical Encounters Den Haag

Den Haag - 8 mei t/m 12 mei

Kamermuziek en humor ontmoeten elkaar op dit muzikale festival waar alles draait om timing.

Lammetjesdag

Soest - 7 april t/m 28 april

Op de Lammetjesdag spring je op het springkussen, kijk je naar de demonstraties schaapsscheren en knuffel je met de knuffeldieren én natuurlijk de lammetjes.

Nacht van Oranje

Rotterdam - 26 april

Zing mee met de grootste Nederlandstalige hits van Lee Towers, André Hazes, Wolter Kroes en vele anderen tijdens de Nacht van Oranje in de Koningsnacht.

Bevrijdingsfestival Den Haag

Den Haag - 5 mei

Het Bevrijdingsfestival Den Haag biedt debat, literatuur, cabaret, muziek en nog veel meer met o.a. Racoon, Storm en Tumbleweed. Vier Bevrijdingsdag!

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Rotterdam - 5 mei

Vier Bevrijdingsdag op het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Rotterdam. Luister gratis o.a. naar urban, psychedelic, indie en disco in hartje Rotterdam.

90’s no limits

Bergen op Zoom - 18 mei

90s No Limits is terug op 18 mei 2019 met een dikke line up!

Koningsdag Amsterdam

Amsterdam - 27 april

Koningsdag staat bekend als een van de grootste en meest kleurrijke feesten in Nederland, en vooral in Amsterdam. Dat wil je niet missen! Op deze pagina kun je je tot in den treure inlezen zodat je goed voorbereid de meest oranje dag van het jaar ingaat. Oranje boven!

Nationale viering Koningsdag Amersfoort

Amersfoort - 27 april

Koning Willem Alexander bezoekt met zijn familie op 27 april 2018 de stad Amersfoort.

Animal Event

Hilvarenbeek - 3 mei t/m 5 mei

Animal Event is het grootste dierenevenement in Nederland, met o.a. honderden huisdieren, verenigingen, bedrijven en demonstraties.

Koningsdag Rotterdam

Rotterdam - 27 april

Op zaterdag 27 april 2019 viert Nederland de verjaardag van koning Willem-Alexander. In Rotterdam wordt Koningsdag goed gevierd. Naast de vele vrijmarkten en feestjes zijn er grote festivals die je kunt bezoeken.

Eten op Rolletjes

Alkmaar - 17 mei t/m 19 mei

Eten op Rolletjes komt ook weer naar Alkmaar! Van 17 t/m 19 Mei 2019 toveren we voor de derde keer het Gasfabriek terrein om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Sushi Festival JOY

Den Haag - 17 mei t/m 19 mei

Sushi Festival JOY is een rondreizend walhalla waar je kunt genieten van overheerlijke sushi! Een weekend lang tovert Festival JOY een centraal gelegen locatie om tot een bruisende Asian food market boordevol

Festival Trek

Rotterdam - 9 mei t/m 12 mei

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd.

Foodtruck Festival Rrrollend

Gouda - 10 mei t/m 12 mei

Houd jij van gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Food Festivals aan het juiste adres! Het leukste foodfestival van Nederland biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, maar zorgt ook voor onwijs leuk entertainment.

Lepeltje Lepeltje

Apeldoorn - 17 mei t/m 19 mei

Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en je hebt de vijfde editie van Lepeltje Lepeltje Apeldoorn!