Uit agenda

Van film festival tot hobbybeurs en van tentoonstelling tot feestdagen, er is het hele jaar door genoeg te doen in het hele land. Maar welke uitjes zijn er binnenkort en de moeite waard? Onze uit-agenda selecteert voor jou de leukste activiteiten en tips zodat je niet meer hoeft te zoeken. Of het nou gezinsuitjes zijn, een cultureel uitstapje of iets muzikaals, in onze uit-agenda vind je het allemaal!

Nederlands IJsbeelden Festival

Zwolle - 15 december t/m 3 maart

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

Huishoudbeurs

Amsterdam - 16 februari t/m 24 februari

Een bezoekje aan de huishoudbeurs is een dagje uit vol verrassingen en nieuwe ontdekkingen; van mode, beauty, eten & drinken tot workshops, optredens en meer.

Negenmaandenbeurs

Amsterdam - 20 februari t/m 24 februari

De Negenmaandenbeurs is hét evenement voor toekomstige en nieuwbakken mamma’s (en pappa’s).

Carnaval in Mestreech

Maastricht - 3 maart t/m 6 maart

Tijdens Carnaval verandert de Carnavalshoofdstad van Nederland in het feestelijke Mestreech met optochten van carnavals- en muziekverenigingen.

Mega snuffelmarkt

Gorinchem - 24 februari

Evenementenhal bomvol gebruikte spullen wel 500 kramen vol. Bezoek de MEGA snuffelmarkt in Gorinchem.

The Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam - 1 maart t/m 3 maart

Vier Amsterdams zinderende lokale koffie- en ambachtelijke foodwereld tijdens Het Amsterdam Coffee Festival met muziek, koffiekunst en natuurlijk een café.

Carnaval in Breda

Breda - 3 maart t/m 6 maart

Het Carnaval in Breda is een zeer belangrijk feest in Breda. Carnaval is een katholiek gebruik en wordt vooral in het Zuiden van Nederland in de provincies Noord-Brabant en Limburg gevierd. De stad Breda krijgt tijdens het Carnaval een andere naam: Kielegat.

Carnaval in Oeteldonk

‘s Hertogenbosch - 3 maart t/m 6 maart

‘s Hertogenbosch verandert tijdens Carnaval in Oeteldonk.

Fiets en Wandelbeurs

Utrecht - 1 maart t/m 3 maart

De leukste beurs voor je actieve vakantie. Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 - Jaarbeurs Utrecht

European superpull

Rotterdam - 16 maart

Op 16 maart 2019 barst het spektakel weer los in Ahoy Rotterdam waar de 41e editie van European Superpull wordt verreden.

Internationaal Film Festival Assen

Assen - 8 maart t/m 10 maart

Met een sterke focus op vrouwelijke filmmakers en hoofdrolspelers speelt de 35e editie van het Assens filmfestival speelt zich af in bioscoop De Nieuwe Kolk