« Uit agenda

Keukenhof

Datum: 21 maart t/m 19 mei
Locatie: Lisse , Kasteel Keukenhof
Meer info: Keukenhof

TIP: bekijk onze pagina met Keukenhof aanbiedingen en arrangementen.

De 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. In de paviljoens wisselen 30 bloemen- en plantenshows elkaar af. Ontdek de actuele trends in tuinieren en raak geïnspireerd in onze 7 inspiratietuinen. Vele kunstwerken komen goed tot hun recht tussen de bloemen.

Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment.

Doe uw geliefde een aanzoek in de romantische tulpentuin, of heb een geheime afspraak in de Cupidotuin of het Love Paradise. Zeg het met bloemen …

Ook de bloemenshows staan in het thema van de Romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit: de rode roos, het symbool van de ware liefde.

Keukenhof heeft in 2019 weer een prachtig tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Stap vanaf Keukenhof op de fiets of in de boot en geniet van de bollenvelden rondom het park. Ieder weekend zijn er evenementen en activiteiten voor jong en oud! Keukenhof bruist, betovert en inspireert 8 weken lang! Mis het niet!

Uit agenda

Nieuwsbrief vol Acties & Aanbiedingen!

Ontvang eens per maand als eerste de acties en aanbiedingen van Evenweg.nl! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op het envelopje.