Uit agenda

Van film festival tot hobbybeurs en van tentoonstelling tot feestdagen, er is het hele jaar door genoeg te doen in het hele land. Maar welke uitjes zijn er binnenkort en de moeite waard? Onze uit-agenda selecteert voor jou de leukste activiteiten en tips zodat je niet meer hoeft te zoeken. Of het nou gezinsuitjes zijn, een cultureel uitstapje of iets muzikaals, in onze uit-agenda vind je het allemaal!

Pinksterfestival Brummen

Brummen - 7 juni t/m 10 juni

Alweer voor het vierde jaar kunt u ook dit keer tijdens het Pinksterfestival uw theaterhart laten kloppen op het Marktplein in Brummen.

Libelle Zomerweek

Almere - 23 mei t/m 29 mei

De Libelle Zomerweek is een week lang een feestje vieren en inspiratie opdoen, proeven, kijken, luisteren én shoppen. Doe mee aan workshops en woon optredens bij.

Oerol

Terschelling - 14 juni t/m 23 juni

Oerol combineert natuur met muziek, beeldende kunst en straattheater om in zowel de cultuur als de Terschellingse natuur centraal te stellen.

Eten op Rolletjes

Hilversum - 30 mei t/m 1 juni

Eten op Rolletjes is voor het vierde jaar terug in Hilversum! Van 30 mei t/m 1 juni mei 2019 toveren we het bijzondere Dudokpark in Hilversum om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Eten op Rolletjes

Arnhem - 14 juni t/m 16 juni

Eten op Rolletjes is voor het vierde jaar terug in Arnhem! Van 14 t/m 16 juni 2019 toveren we het unieke Sonsbeekpark in Arnhem om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.