Zonvakanties

Even weg naar de zon? Geniet samen of met het hele gezin van zonvakanties in een hotel of resorts. Ga een weekje naar het strand of een weekendje naar een zonnige stad. Bent u op zoek naar een mooie en betaalbare zonvakantie? Op Evenweg.nl vind je niet alleen aanbiedingen voor weekendjes weg, maar wij geven u ook de beste aanbiedingen en acties voor het boeken van een heerlijke zonvakantie.

Zonvakantie aan de Mediterranee met meer dan 60% korting!

Boek een hotel aan de Middellandse Zee met hoge korting! Geniet van het heerlijke eten en de prachtige, blauwe zee aan de Côte d'Azur, de Costa Brava op Sicilië of Malta of nog vele andere bestemmingen.

-60%

Lastminute weekje naar de zon vanaf € 199,-

20/07/17 - Bekijk de superscherpe lastminute aanbiedingen van Corendon. Vlucht+Transfer+Hotel naar zonzekere bestemmingen als Bali, Curaçao, Egypte, Griekenland, Spanje en Turkije.

€ 199,-

Bijzondere bestemmingen van Eliza vanaf € 165,- pp

20/07/17 - Waar iedereen rechts afslaat, slaat Eliza linksaf. Bekijk de zonvakantie aanbiedingen van Eliza op Eliza.nl. Zoals een 5-daagse zonvakantie naar Kreta inclusief vlucht en huurauto al voor € 835,- per persoon

€ 165,-

Last minute zonvakanties D-Reizen met tot wel € 500 korting pp!

Bespaar tijd en geld en boek je lastminute vakantie bij D-reizen. Want bij D-reizen vind je de alle last minutes van alle reisaanbieders. Boek nu een zonvakantie met tot wel € 500 korting pp!

-€ 500

Prachtige appartementen in Italie vanaf € 26,-

20-07-17 - Rijdt u met de auto naar Italie voor een heerlijke zonvakantie? Vind prachtige en goedkope appartementen bij De Jong Intra Vakanties. De appartementen boekt u eenvoudig online.

€ 26,-

Zonvakantie aanbiedingen van Sunweb met 70% korting!

20/07/17 - Supervoordelige zonvakanties naar de mooiste bestemmingen in Griekenland, Turkije, Spanje, Portugal en nog vele anderen. Met kortingen oplopend tot wel 66%!

-66%

Een week all inclusive naar de zon vanaf € 194,- per persoon

20/07/17 - Vind de mooiste all inclusive zonvakanties! Kies uit duizenden aanbiedingen en last minutes! Bijvoorbeeld: een week naar Griekenland voor € 275,-

€ 194,-

Zonvakantie naar Turkije vanaf €199,- per persoon!

20/07/17 - Of je nou van mooie stranden houdt of van eeuwenoude en moderne cultuur: Turkije heeft het! Boek bij Corendon een prachtige luxe zonvakantie naar Turkije vanaf € 199,- pp!

€ 199,-

Tot 35% korting op de Smartline vakanties van Neckermann

20/07/17 - Het voordeligste aanbod van Neckermann, maar dan nog voordeliger! Ontvang tot wel 35% korting op het Smartline aanbod (betaalbare zonvakanties zonder fratsen).

-35%